Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

KYBYS: sterk in advies over buitensportaccommodaties

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, donderdag 16 februari 2023
66 sec


Ingenieurs- en adviesbureau KYBYS is te vinden in standnummer 2.1.09.

Het sportpark van de toekomst: multifunctioneel en duurzaam
Het sportpark van de toekomst: multifunctioneel en duurzaam

KYBYS zet ruim 30 jaar aan ervaring in om goeddoordacht te adviseren over de inrichting van de buitenruimte. Buitensportaccommodaties zijn hierbij de specialisatie. Van onderzoek en beleid tot advies over aanleg of renovatie van sportvelden en -parken, KYBYS staat voor je klaar!

De projectleiders delen hun kennis en ervaring tijdens de vakbeurs. Zij gaan graag in gesprek met gemeenten en verenigingen om te horen wat er bij hen speelt en waar ze tegenaan lopen. Zijn er concrete vragen? Dan denken ze mee over een oplossing.

'In ons werk staat "genieten van buiten" centraal. Niet alleen voor jou en mij, maar ook voor de generaties na ons. Door te werken aan toekomstbestendige buitensportaccommodaties, ondersteunen we gemeenten en verenigingen bij het realiseren van hun maatschappelijke ambities. Ben je benieuwd naar onze ideeën over een multifunctionele sportaccommodatie? Kom dan met onze projectleiders pingpongen over dit onderwerp. We leggen graag onze visie op tafel en zijn benieuwd met welke vragen jullie de ballen terugslaan! En ja, die pingpongtafel staat er echt, goed voor de vitaliteit!', meldt het bureau.

Toekomstbestendig, duurzaam en multifunctioneel: dát zijn de sportparken van de toekomst! Tijdens de beurs delen de projectleiders graag hun ideeën hierover met gemeenten en verenigingen. Wil je bijvoorbeeld meer inzicht in mogelijke duurzame oplossingen? Daarvoor heeft KYBYS een duurzaamheidsscan ontwikkeld. Er wordt gekeken naar de inrichting, het beheer en onderhoud én de manier waarop alles is georganiseerd. Het resultaat van de scan? Een inrichtingstekening én praktisch advies. De scan richt zich op oplossingen voor de toekomst, maar ook op zogenaamde quick wins. Met kleine aanpassingen kan vaak veel winst worden behaald. Tijdens de beurs vertellen de KYBYS-medewerkers je er graag meer over.

Vakbeurs Sportaccommodaties

De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt plaats in Expo Houten op donderdag 9 maart. Er zijn meer dan 140 exposanten aangemeld voor de beurs. Een bezoek aan de beurs én alle lezingen zijn volledig gratis. Dit geldt ook voor parkeren, koffie, thee en fris

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER