Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

W&H Sports - zoveel meer dan traditionele sport- en inrichtingsmaterialen

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
dinsdag 12 april 2022
117 sec


W&H Sports is totaalleverancier van kwalitatief hoogwaardige inrichting voor jouw sportaccommodatie. W&H Sports levert niet alleen in veilige verplaatsbare doelen en dug-outs, kleedkamerinrichting, tribunestoelen en modulaire sportvloeren, maar is uitgegroeid tot een bedrijf dat voorziet in interactieve, vooruitstrevende en duurzame oplossingen. W&H Sports zit niet stil en houdt de markt nauwlettend in de gaten, zodat het aanbod aansluit op de behoefte. Zo is de laatste jaren gebleken dat de buitensport steeds belangrijker wordt, maar ook dat een circulaire economie bij gemeenten hoog op de agenda staat. W&H Sports speelt hierop in met verschillende interessante initiatieven, zoals het Urban SkillCourt, de SPORTbox, Digitaal Beheer en GreenMatter, en wil die tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties graag presenteren. Er wordt getoond wat er naast de traditionele sport- en inrichtingsmaterialen allemaal mogelijk is op het gebied van buitensport en circulariteit.


Digitaal beheer sportmaterialen

Op 26 april staat W&H Sports samen met Data Control op de Vakbeurs Sportaccommodaties. Samen bieden zij digitale onderhouds- en beheerplannen voor sport- en inrichtingsmaterialen aan. Via het ABS, het aantoonbaar beheersysteem, kunnen alle geplande onderhoudsacties, documenten (zoals certificaten), visuele inspecties en reparaties worden bijgehouden. Ook het opstellen van een begroting en investeringsplannen wordt hiermee vereenvoudigd en inzichtelijk. W&H Sports is hiermee de eerste in Nederland die het mogelijk maakt om sport- en inrichtingsmaterialen voor (buiten)sportaccommodaties digitaal te beheren. Voor gemeenten is dit ideaal om op een overzichtelijke manier inzichtelijk te maken wanneer iets vervangen of gerepareerd moet worden. Dit komt uiteindelijk ook de veiligheid ten goede.


SmartGoals, Urban SkillCourt en SPORTbox

Buiten sporten wordt steeds belangrijker én populairder. Hierin wordt dan ook steeds meer geïnvesteerd. Het is belangrijk om gevarieerd en interactief sporten aan te bieden. Met de initiatieven van W&H Sports is dat mogelijk.


Samen met partner SmartGoals heeft W&H Sports het unieke interactieve sport- en beweegconcept Urban SkillCourt (voor in de openbare ruimte) ontwikkeld. Deze permanente interactieve opstelling van SmartGoals-palen, die volledig naar eigen wens is in te vullen, speelt in op actuele trends zoals gamification en digitalisering, en dat in combinatie met sporten. Het court kan ook worden voorzien van andere inrichtingsmaterialen, waaronder de SPORTbox. Hierdoor wordt het court nog aantrekkelijker voor een brede doelgroep. De SPORTbox is een opslagruimte voor verschillende soorten fitness- en trainingsmaterialen. Gebruikers kunnen zich registreren via een app. Middels het app&move-concept kunnen ze de box openen, trainingen reserveren en oefeningen bekijken. De inhoud wordt met een intelligent camerasysteem beveiligd (tegen diefstal en onbevoegd gebruik).

GreenMatter

Maar ook duurzaamheid en circulariteit staan hoog in het vaandel. Vanaf 2050 moet het grondstoffenbeleid 100 procent circulair zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, steunt de overheid circulaire initiatieven. W&H Sports is sinds 2019 samen met zijn partner Lankhorst Engineered Products bezig het initiatief GreenMatter verder uit te rollen. Kunstgras wordt bij vervanging vaak gezien als afval. GreenMatter ziet het als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe producten, met als streven om 100 procent circulair te worden. De gemiddelde levensduur van de producten is 50 jaar. Aan het einde hiervan kunnen de producten opnieuw gerecycled worden om er weer nieuwe producten van te maken. Zo worden de grondstoffen door verschillende generaties gebruikt.


GreenMatter is voortdurend bezig het productaanbod te vergroten om opdrachtgevers te kunnen faciliteren. Het huidige leveringsprogramma biedt voldoende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze te laten terugkomen op de sportaccommodatie of in de openbare ruimte. Nieuw in het assortiment zijn de GreenMatter-fitnessvlonder en de GreenMatter-mobiele zitbank.

Geïnteresseerd? Bezoek dan op 26 april aanstaande W&H Sports in stand 2.4.20.
whsports.nl


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER