Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Twaalfde BVO-dag vond digitaal plaats

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, woensdag 13 januari 2021
76 sec


Afgelopen donderdag organiseerden Barenbrug Holland, SGL, ICL en Vos Capelle de twaalfde editie van de BVO-dag. Een editie die anders was dan die van andere jaren, maar dat maakte hem niet minder geslaagd volgens de deelnemende fieldmanagers van de betaald voetbalorganisaties in Nederland.


Eerste digitale editie BVO-dag

De BVO-dag is inmiddels een begrip en een traditie geworden voor de fieldmanagers van betaald voetbalorganisaties en een welkom intermezzo tijdens de winterstop om te sparren met collega fieldmanagers. Maar alles was anders: de twaalfde editie gaat de boeken in als de eerste digitale editie in een winterstoploos jaar. De rode draad was duurzame oplossingen en veerkracht.


Duurzame oplossingen en veerkracht

SGL bracht haar Basic Line-belichtingssystemen onder de aandacht, die het sportclubs met een gelimiteerd budget mogelijk maken om oppervlakten van 10 m² en 50 m² te belichten. Daarnaast verlegde SGL de focus van belichting naar monitoring. Door de groeiomstandigheden op meerdere plekken binnen het speelveld te monitoren, kan beter lokaal worden bijgestuurd. ICL liet de deelnemers de toegevoegde waarde van biostimulanten uit de Vitalnova range zien en hoe Ryder, 'zonnebrandcrème voor gras', de grasplant in de toekomst kan beschermen tegen meer straling.


Vos Capelle, verantwoordelijkheid nemend in duurzaam ondernemen en inmiddels 100% energieneutraal, gaf een impressie hoe de vernieuwde web portal het bestelgemak en informatievoorziening vergroot en hoe deze al heeft geleid tot een verlaging van het aantal transportbewegingen met 8%. Medio januari wordt aanvullend de Mijn Vos Capelle Bestelapp gelanceerd. Barenbrug lichtte een tipje van de sluier op van een nieuwe en veelbelovende veerkrachtige grastechnologie voor extreme weersituaties. Deze hitte- en droogtetolerante grastechnologie wordt op 11 februari a.s. om 11.00h Europees breed online gelanceerd. Deelname is voor iedereen toegankelijk en aanmelden kan via het Barenbrug YouTube-kanaal.

Q&A met Patrick Balemans

Tijdens deze presentaties konden de aanwezige partijen genieten van een kop koffie en een lekkernij, die eerder die week bij de deelnemers waren bezorgd. Aan het einde van de bijeenkomst was er ruimte voor discussie met Patrick Balemans, adviseur accommodatiezaken KNVB. Hij was te gast om verschillende vragen te beantwoorden over onder andere de veelbesproken veldkeuringen, die de ECV vorig jaar heeft ingevoerd. Na een goede inhoudelijke discussie sloot dagvoorzitter Jan van den Boom de bijeenkomst af en nam hij zijn laatste slok uit de speciale BVO-dag-mok.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Sport Innovatiedagen Milati en partners
woensdag 22 mei 2024
t/m donderdag 10 oktober 2024
Spoga+gafa Keulen
zondag 16 juni 2024
t/m dinsdag 18 juni 2024
Kennisdag over natuurinclusieve sportlocaties
woensdag 26 juni 2024
t/m woensdag 26 juni 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER