Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Projectleider buitensport bij Traas en Ovaa

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, woensdag 24 april 2024
126 sec


Ben jij de veelzijdige Projectleider Buitensportaccommodaties die wij zoeken?

Sollicitatiebutton


Passie voor sport

Als Projectleider Buitensportaccommodaties bij Traas & Ovaa BV heb je een veelzijdig takenpakket. Geen probleem voor jou, jij zet je graag in voor Traas & Ovaa en onze opdrachtgevers. Het maakt je trots op je werk en dat straal je ook uit!


Onze vacature

Traas & Ovaa is op zoek naar een Projectleider Buitensportaccommodaties. Traas & Ovaa werkt samen met haar opdrachtgevers aan een fraaie en functionele inrichting van de openbare ruimte. Buitensportaccommodaties horen hier ook bij. We werken bijvoorbeeld aan de aanleg, renovaties en onderhoud van (kunst)grasvelden, tennisbanen, padelbanen enz. Tevens realiseren we de (her)inrichting van grote sportparken waar verschillende verenigingen actief zijn. Als Projectleider pak jij deze klussen op en werk je samen met je team, opdrachtgever en externe stakeholders toe naar een goed eindresultaat. Vind je het leuk om binnen dit speelveld projecten te organiseren en te leiden? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Wat ga je doen?

Je onderhoud en bouwt een relevant netwerk op en verdiept je in onze opdrachtgevers. Je zorgt voor nieuwe opdrachten en stuurt het projectteam binnen Traas & Ovaa aan. De voortgang van projecten en actuele ontwikkelingen houd je scherp in de gaten. Het is voor jou vanzelfsprekend om in de breedte te denken. Je houdt je met name bezig met sporttechnische projecten, maar je bent in staat om verder te kijken. Je wordt ook niet zenuwachtig voor het oppakken van vraagstukken en aanvragen en deze uiteindelijk vertalen in gepaste offertes.
Naast de Sport projecten waar jij mee aan de slag gaat, zijn er binnen Traas & Ovaa ook meer uitdagende projecten. Juist de combinatie van deze verschillende onderdelen binnen de organisatie maakt dat we voor onze opdrachtgevers in de volle breedte van toegevoegde waarde zijn. We doen dit binnen mooie en uitdagende projecten.


Wie ben jij?

Je hebt relevante ervaring als projectleider en het werken in projectorganisaties en je hecht belang aan de manier waarop jij in het team past. Je bent sterk in interne en externe communicatie en maakt verbindingen waar nodig. Net als je directe collega's in de projectleiding heb jij een passie voor sport. Jouw achtergrond heb je op civiel- of cultuurtechnisch vlak. Je bent een harde werker, maar je weet dat ontspanning en aandacht voor je collega's nodig zijn om samen tot goede resultaten te komen.


Bij welke organisatie ga je werken?

Traas & Ovaa BV is de samenvoeging van Traas en Ovaa Infra BV en Traas en Ovaa Sport BV. Beide organisaties bestaan al bijna 60 jaar en is een begrip in Zuidwest Nederland. Zowel op het gebied van Sport als op Infra. Traas & Ovaa staat voor kwaliteit en saamhorigheid. We zijn compacte organisatie met hele korte lijnen. Je komt te werken in een team dat denkt in oplossingen, flexibel is en een praktische instelling heeft. Je werkt vanuit onze locatie in Heinkenszand. Bij Traas & Ovaa werken we hard, maar er is genoeg tijd voor gezelligheid met daarin de jaarlijkse uitjes en evenementen. Plezier in en na je werk staat centraal.


Wat vragen wij van jou?

Mbo of Hbo werk- en denkniveau
Passie voor sport
In staat om verder te kijken dan enkel de scope van een project
Affiniteit met en kennis van duurzame ontwikkelingen
Kennis van de RAW-systematiek en UAV-GC
Een flexibele en praktische instelling
Communicatief sterk en een ├ęchte netwerker
Vooral heel veel zin om er samen met je collega's een succes van te maken!


Wat krijg je van ons?

Een werkplek binnen een enthousiast en gedreven team
Groeimogelijkheden en volop kansen voor ontwikkeling
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden


Heb jij er zin in om bij Traas en Ovaa aan de slag te gaan? Bel of mail naar Tom Emmen via 06-15 01 24 61 of t.emmen@traasenovaa.nl. We drinken graag een kop koffie met je om samen te kijken of Traas & Ovaa en jij een echte match zijn.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Kennisdag over natuurinclusieve sportlocaties
woensdag 26 juni 2024
t/m woensdag 26 juni 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER