Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

LI sports rondt 'monsterklus' af in gemeente Ede

NIEUWS
SPORTVELDEXPLOITATIE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, maandag 10 juni 2024
48 sec


De gemeente Ede heeft een grote stap gemaakt in het toekomstbestendig maken van de lichtinstallaties op haar sportparken. Middels een Europese aanbesteding werd gezocht naar een partij die tien van haar sportparken grondig zou renoveren en de verlichting om zou zetten naar led. Als winnaar kwam LI sports uit de bus en eind november kon gestart worden met de werkzaamheden.


Naast het plaatsen van ruim 200 stuks led-armaturen, zijn ook nog eens bijna 90 lichtmasten vervangen die waren afgeschreven. Joran de Witte van LI sports spreekt dan ook over een monsterklus.

Joran de Witte: 'Nu we alle werkzaamheden hebben afgerond kunnen we terugkijken op een prachtig werk. We hebben echter wel pittige tijden gekend en vooral het vervangen van al die lichtmasten is qua periode in het jaar niet ideaal gebleken. Normaal gesproken doe je dit soort werkzaamheden natuurlijk het liefst in de zomerperiode, maar de opdrachtgever wilde het toch wel heel graag op korte termijn. Mede ook omdat ze in de opstart wat vertraging opliepen met de aanbesteding en daardoor konden we pas eind november starten. We hebben alle weersomstandigheden gehad, maar gelukkig is het in die regio veelal zandgrond waardoor we toch nog veel weg konden zetten. Ik ben daarbij super trots op ons team die in zo een kort tijdsbestek zoveel werk heeft verzet in regen, sneeuw, vrieskou enzovoort om de clubs toch maar zo snel mogelijk aan die energiezuinige lichtinstallaties te helpen.'

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER