Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Sportvelden op sportpark Spieringhorn ondergaan grote metamorfose

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 19 april 2024
41 sec


Op sportpark Spieringhorn in Amsterdam heeft Antea Sport meerdere sportvelden vernieuwd. Drie voetbalvelden werden omgebouwd, waarvan twee velden - een volwaardig veld en een pupillenveld - naar een hockeyveld en zes tennisbanen.


Drie voetbalvelden op sportpark Spieringhorn zijn door Antea Sport omgebouwd. Eén grasveld werd een kunstgrasveld, waardoor voetbalvereniging SDW het veld nu veel intensiever kan bespelen dan voorheen. Het veld is voorzien van kurk-infill. De twee andere velden, een volwaardig veld en een pupillenveld, kregen een geheel nieuwe bestemming: Antea Sport bouwde deze beide velden om naar een hoogwaardig waterveld voor hockeyclub AMHC Westerpark én zes tennisbanen voor ATC Sloterplas. De fundatie en de sporttechnische laag die vrijkwamen bij de ombouw naar het hockeyveld zijn hergebruikt voor de aanleg van het nieuwe hockeyveld.

Zes tennisbanen

Met ATC Sloterplas heeft sportpark Spieringhorn een nieuwe gebruiker in de gelederen. Voor de tennisclub heeft Antea Sport zes nieuwe Prestige Gravel tennisbanen gerealiseerd op het sportpark in Amsterdam-West. Ten opzichte van conventionele gravelbanen biedt Prestige Gravel een betere spelbeleving, maar daarnaast heeft Prestige Gravel ook praktische voordelen. Zo zijn deze banen zeer onderhoudsvriendelijk en wordt regenwater dankzij het kleine afschot veel sneller afgevoerd. Na een regenbui is Prestige Gravel dus snel weer bespeelbaar.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER