Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Uitvoerder Onderhoud sportvelden bij AH Vrij

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 17 februari 2023
160 sec


Standplaats: Wateringen
Aantal uren: Fulltime


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning en begeleiding van de operationele uitvoering van projecten binnen onderhoud sportvelden. Heb je ervaring in onderhoud van sportvelden? Ben jij daarnaast praktisch ingesteld en neem jij graag het initiatief? Dan is het zeker de moeite waard om door te lezen!

Bedrijfsinformatie

AH Vrij is een familiebedrijf dat zich richt op groen, grond en infra. Het bedrijf bestaat inmiddels bijna 65 jaar en heeft zo'n 90 personen vast in dienst. Daarnaast werken er zo'n 60 á 70 personen o.b.v. een flexibel dienstverband. AH Vrij richt zich voornamelijk op gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. AH Vrij voert op +-200 sportvelden onderhoud uit. Jaarrond worden er werkzaamheden op voetbal-(natuur- en kunstgras), hockey-, handbal-, korfbalvelden en atletiekbanen uitgevoerd. Met een uitgebreid, modern wagenpark en capabele medewerkers is dit bedrijf niet meer weg te denken als het gaat om onderhoud sportvelden in de regio. De klant staat centraal, maar ook duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan hoog in het vaandel. In verband met de aanhoudende groei op het gebied van onderhoud sportvelden en steeds grotere vraag om de opdrachtgever te ontzorgen, is AH Vrij op zoek naar een uitvoerder Onderhoud sportvelden.


Hard werken loont!

Werken bij AH Vrij is leuk. Onderling hangt er een informele, nuchtere sfeer wat zorgt voor de nodige humor. AH Vrij heeft de charme van een klein familiebedrijf en de voordelen van een groot commercieel bedrijf. Win-win. Naast de platte organisatiestructuur biedt AH Vrij een prima salaris! Je start met een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast contract. Een laptop en mobiele telefoon regelen wij natuurlijk voor jou.
AH Vrij valt onder de cao GGI. Dit betekent dat je een goede pensioenregeling aangeboden krijgt (BPL), een reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 8,33% vakantiegeld. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot een winstdeling wanneer er dat jaar goed is gedraaid.
Ook is er alle ruimte voor ontwikkeling door middel van het volgen van vakgerichte cursussen/ opleidingen. Wil jij na verloop van tijd nog doorgroeien binnen AH Vrij? Ook dan zijn er zeker mogelijkheden en gaan we graag met je in gesprek.


Jouw toekomstige werkdag:

's-Morgens vroeg verdeel je de werkzaamheden en vertel je op welke randvoorwaarden er moet worden gelet. Om 7.00 uur gaat jouw team naar de opgedragen locaties. Indien nodig ga jij met één van de medewerkers mee voor wat begeleiding bij het opstarten. Meestal weten de collega's wat van hen wordt verwacht en kunnen zij zelfstandig werken. Wanneer iedereen op locatie is, controleer jij de dagstaten van de vorige werkdag en werk je direct de projectadministratie bij. Je zorgt ervoor dat je vóór 13.00 uur op de hoogte bent van de vorderingen van de werkzaamheden van die dag. Om 13.00 uur ga je met je collega uitvoerders en de collega's van de planning zorgen dat alle collega's voor de volgende dag worden ingedeeld. Aan het einde van de dag komen de mensen van buiten jou even op de hoogte stellen hoever ze gekomen zijn en laten ze weten welke bijzonderheden ze tegengekomen zijn.
Verder zorg je ervoor dat alle materialen zoals bezandingszand, graszaad, kunstmest etc. tijdig op gewenste locatie zijn. Regelmatig bezoek je een aantal sportvelden om in te kunnen schatten wanneer werkzaamheden nog wel/niet meer kunnen worden uitgevoerd in verband met de staat van de te onderhouden objecten. Je houdt nauw contact met alle stakeholders van de opdrachtgevers om hen van tevoren op de hoogte te stellen wanneer werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en melding te maken wanneer deze zijn uitgevoerd.


Dit ben jij:

Jij bent het liefst van alles op de hoogte en kan goed managen. Je hebt daarbij geen moeite om mensen aan te sturen en of zaken met ze te bespreken. Je bent praktijkgericht en kan op afstand bepalen wanneer het wel/niet verantwoord is om bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren onder bepaalde weersomstandigheden. Je bent flexibel en kan snel schakelen, want de planning van dit werk is net zo onvoorspelbaar als het weer. Je bent goed in het bewaken van de planning en houdt daarbij het overzicht zodat alle werkzaamheden vrijdagmiddag zijn uitgevoerd. Je stuurt aan op een efficiënte werkwijze en streeft kwalitatief goed werk na. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en schroomt niet om wat langer door te werken als het werk hier om vraagt.


Wat vragen wij:

MBO/HBO werk- en denkniveau.
Iemand met ervaring in de operationele uitvoering van onderhoud sportvelden die toe is aan een volgende stap.
Iemand die goed kan organiseren en plannen.
Iemand die beschikt over leidinggevende capaciteiten.
Iemand die in het bezit is van rijbewijs B.
Iemand die in het bezit is van een VCA-certificaat of bereid is deze te halen.


Solliciteren

Wij zien je motivatiebrief en cv graag tegemoet. Deze kun je richten aan Barbara Prins, HR Manager, bereikbaar via 0174- 712 555 of via de mail bprins@ahvrij.nl

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER