Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Integrale beheertool sportvelden Kiwa ISA Sport

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
woensdag 3 november 2021
54 sec


Op woensdag 10 november 2021 komt de sportsector voor het eerst in lange tijd weer samen op de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem. Ook Kiwa ISA Sport is van de partij.


Met de groeiende complexiteit van sportveldbeheer komen eigenaars en beheerders van sportaccommodaties voor veel uitdagingen te staan. Intensief gebruik van velden, hoge kwaliteitseisen, toenemende regeldruk op gebruik van pesticiden en materialen als infill en budgetten die onder druk staan. Om sportveldbeheerders te helpen om écht grip te krijgen hun accommodaties biedt Kiwa sinds kort Spot On, één online tool voor alle beheer- en onderhoudsinformatie van sportvelden.

Kiwa biedt op dit moment drie Spot On-modules: Kunstgras, Natuurgras en IPM (Integrated Pest Management). Spot On is flexibel opgebouwd en kan daardoor worden aangepast aan de behoeftes van de gebruiker. Van financiën, personeelsregistratie en machineparkbeheer tot het 'mappen' van sportaccommodaties met behulp van sensordata. Zo bent u als eigenaar of beheerder van kunst- en natuurgrasvelden en andere sportaccommodaties altijd in control en kunt u continu zien of het gepleegde onderhoud het gewenste kwaliteitseffect heeft.

Daarnaast kan met Spot On de duurzaamheid van constructies en materialen beter in kaart worden gebracht. Ook kan het effect van onderhoud op kwaliteit en duurzaamheid inzichtelijk worden gemaakt en kunnen beheerders laten zien dat maatregelen rondom zorgplichtdocument en IPM het gewenste milieueffect hebben.

Nieuwsgierig geworden naar Spot On? Kom dan naar onze stand 278, bij het KC Sport & Bewegen podium, op de Nationale Sport Vakbeurs!

Kijk voor meer informatie op www.kiwa-spoton.nl of neem contact op met Sander van der Holst, unitmanager bij Kiwa ISA Sport: E: Sander.van.der.Holst@kiwa.comM: 06 82 48 91 16.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER