Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

KNLTB werkt samen met Sportstroom voor duurzame verenigingen

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, maandag 16 maart 2020
29 sec


De KNLTB gaat een samenwerking aan met Sportstroom. De partijen hebben als doel om tennisverenigingen te ondersteunen bij het verduurzamen van hun accommodaties.


Daarmee wordt Sportstroom energiebesparingspartner van de tennisbond en leverancier voor ledverlichting, zonnepanelen, energiecontracten, subsidie- en besparingsadvies. Op KNLTB.nl vertelt Albert-Jan Smid, manager commercie bij de KNLTB: 'Met deze nieuwe samenwerking kunnen we nog meer verenigingen voordeel bieden bij het verduurzamen van hun tennispark. Dat kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.'

Begeleiding naar duurzaamheid

Sportstroom is in het kader van de Routekaart 'Verduurzaming sportverenigingen' één van de uitvoerende partners van NOC*NSF, waardoor tennisverenigingen de garantie hebben dat zij objectief en volgens de door NOC*NSF gestelde kwaliteitskaders worden begeleid bij het verduurzamen van hun accommodatie. Elke vereniging die kiest voor Sportstroom zal professioneel worden ondersteund. Bovendien is er door de samenwerking met de KNLTB een aantrekkelijk prijsvoordeel op ledverlichting.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER