Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Jubileumeditie Barenbrug Golfdag

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Kelly Kuenen, woensdag 16 mei 2018
47 sec


De Barenbrug Golfdag in 2017
Op maandag 11 juni wordt een nieuwe editie van de Barenbrug Golfdag gehouden. De locatie is dezelfde als vorig jaar: golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Dit jaar wordt een bijzondere, want het evenement wordt voor de 30e keer georganiseerd. 'Dit jaar doen we het op een net iets andere manier; een golfdag 2.0', vertelt Jan van den Boom van Barenbrug. 'Dat heeft niet zozeer te maken met het programma van voorgaande jaren; we denken vooral dat een aanpassing op zijn tijd nodig is om de aandacht te behouden.'

Het thema van dit jaar is "de toekomst van golf". Van den Boom: 'Anders dan eerdere jaren wordt er geen commerciële presentatie gehouden. In plaats daarvan zal Richard van Hooijdonk een presentatie verzorgen.' Van Hooijdonk is trendwatcher en maakt regelmatig zijn opwachting in bijvoorbeeld RTL Boulevard en op BNR Nieuwsradio. Tijdens de golfdag laat hij zijn visie schijnen op de manier waarop nieuwe technologie invloed heeft op de manier waarop we leven, werken, ondernemen én golfen.Uit de oude doos: de Barenbrug Golfdag in 2005
In de middag worden weer golfwedstrijden georganiseerd, één voor golfers met een handicap tussen 0 en 20, één voor golfers met een handicap hoger dan 20. Ook dit jaar worden na afloop de Barenbrug Trophy en de Redexim Cup uitgereikt.

De Barenbrug Golfdag wordt georganiseerd door Barenbrug en Redexim in samenwerking met ICL, Melspring en Aquaco en richt zich op greenkeepers, baancommissarissen en BVO's. Voor hen zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER