Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Voorbeschouwing op de Vakbeurs Sportaccommodaties

ADVERTORIAL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, maandag 22 januari 2024
176 sec


De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt dit jaar plaats op donderdag 7 maart in Expo Houten. In de komende editie van vakblad Fieldmanager schenken we extra aandacht aan deze beurs én de standhouders. Ook online melden onze partners wat zij op deze beurs te bieden hebben.

(Foto: archief NWST)
(Foto: archief NWST)

GRAS Advies ondersteunt vanaf het eerste idee tot en met de uitvoering

GRAS Advies is een onafhankelijk adviesbureau in de groene buitenruimte. De basis van onze adviezen ligt in kennis en ervaring die zijn opgedaan aan diverse kanten van sporttechnische projecten. GRAS Advies is onderdeel van DAGnl, een multidisciplinair ingenieursbureau. Omdat GRAS Advies onderdeel is van DAGnl hebben we zelf veel expertises en kennis in huis.


Daardoor schakelen wij snel en hebben we de mogelijkheden en uitdagingen van jouw project vroeg in beeld. We houden daarbij altijd rekening met de belangen van verschillende stakeholders. Denk maar aan de overheid, gemeentes, omwonende of bijvoorbeeld sportbonden. We streven altijd naar de beste kwaliteit. Voor jou als opdrachtgever maar ook voor de stakeholders die bij jouw project betrokken zijn.

Wil jij jouw sportaccommodatie inrichten, herinrichten of verplaatsen? Wij houden ons dagelijks bezig met het inrichten, herinrichten en verplaatsen van sportaccommodaties. Wij hebben kennis van de eisen van bonden, geldende normen en kennen de markt. Van voetbalvelden tot atletiekbanen. Van hockeyvelden tot korfbalvelden. We kunnen je ondersteunen van het eerste idee tot de begeleiding tijdens de uitvoering. Dat maakt ons uniek.

Nieuwe GKB Combislitter zorgt voor efficiënte beluchting van uw veld

Als fieldmanager bent u dagelijks bezig om uw sportveld in perfecte staat te houden. U wilt uw veld uiteraard vlak houden en speelschade herstellen. Bovendien is het beluchten van de toplaag een vereiste. Gras groeit immers niet zonder zuurstof. Al deze handelingen combineren? En uw veld duurzaam onderhouden? Met de GKB Combislitter heeft u de perfecte machine om deze werkzaamheden te combineren.


De Combislitter is een nieuwe machine binnen ons assortiment en kan gezien worden als de opvolger van de Topair. De machine is solider, robuuster en eenvoudiger waardoor we nog beter kunnen voldoen aan de vragen uit de markt en geschikt is voor zowel natuurgras- als hybride velden. Het verzwaarde frame van de machine zorgt voor voldoende gewicht, waardoor de Combislitter optimaal kan functioneren en nauwkeurig afgesteld kan worden. Aan de bovenzijde is er bak ontworpen, special voor het toevoegen van extra gewicht, indien dit gewenst is. Tijdens de ontwikkeling is er rekening gehouden met de veelzijdigheid van de machine. Zo kan bijvoorbeeld eenvoudig de as van de Combiseeder worden overgezet naar de Combislitter, voor een snelle, minder diepe beluchting.

De machine maakt gebruik van Evolvente-messen die een werkdiepte tot 15 cm hebben. Deze zijn zo ontwikkeld dat het de wrikkende werking in de toplaag minimaliseert. Zo blijft uw toplaag vlak. Voor onkruidbestrijding en tevens beluchten kunnen er snijschijven gemonteerd worden.
De Combislitter is beschikbaar in een werkbreedte van 1.6 of 2.0 meter. Optioneel kan er voor een aandrukrol gekozen worden als nabewerking van het beluchten.


Uitdagende concepten van W&H Sports en Greenmatter

Kom W&H Sports en GreenMatter tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties op 7 maart bezoeken in stand 2.3.12. Ze staan er dit jaar wederom met nieuwe, innovatieve, duurzame en uitdagende concepten.


W&H Sports introduceert een nieuw concept; de W&H-courts. Eentje waar zij trots op zijn en energie van krijgen. De W&H-courts zijn een afspiegeling van hun (vernieuwde) identiteit en spelen in op verschillende trends en ontwikkelingen. W&H staat voor Winning & Happiness. De 'harde' kant van dit concept is Winning. Sport gaat om het verleggen van grenzen in competitieve ambitie. De 'zachtere' kant is Happiness. Sport wordt steeds belangrijker in de mentale verzorging van de 'ik'. Vanaf nu kunnen de W&H-courts ook worden voorzien van LED-belijning, waardoor de lijnen nog beter zichtbaar zijn.

GreenMatter ondersteunt gemeenten in het voortouw nemen met het verkleinen van de kunstgrasafvalberg en een circulaire grondstofstroom in beweging te brengen. Nieuw in het leveringsprogramma zijn: de GreenMatter ecoraster bloxx, de GreenMatter ecoraster (gras) tegel en de GreenMatter modulaire sportvloer. Daarnaast hebben zij een tool - de kunstgrasafval calculator - ontwikkeld die het voor gemeenten nog makkelijker maakt inzichtelijk te krijgen of ze aan het grondstoffenbeleid voldoen.

Iseki TG 6507 met de beluchter Verti-Drain 2519

Van der Haeghe presenteer nieuwe Iseki compacttrekkers

Van der Haeghe zal op de beurs de nieuwe ISEKI TM 4000 compacttrekkers presenteren, die de TM 3000 serie zal vervangen. Deze serie bestaat uit zes modellen met verschillende specificaties en zal in de loop van dit jaar beschikbaar zijn. Deze nieuwe serie heeft aanzienlijke technische upgrades ondergaan, waaronder een verhoogd trekvermogen van 2500 kg, verhoogde aslasten voor het gebruik van zwaardere werktuigen en een maximaal hefvermogen van 900 kg. Daarnaast zijn nieuwe functies toegevoegd, zoals verbeterde bedieningsorganen, een verstelbaar stuur en cruise control. Ook de ergonomie en styling zijn verbeterd. Optioneel is een ruime fabriekscabine met wegverlichting, werklampen en airconditioning. De Iseki-motor voldoet aan Stage V en is compatibel met HVO 100-brandstof, wat resulteert in een tot 90% lagere CO2-uitstoot.


Redexim biedt een uitgebreid programma voor het onderhoud van sportvelden en golfbanen, waaronder beluchters, bezanders, verticuteerders en zaaimachines. De 2519 Verti-Drain is bijvoorbeeld een beluchter die kan worden uitgerust met massieve en holle pennen, waarmee met hoge snelheden werkdieptes van max. 250 mm kunnen worden bereikt.

Kom langs op onze stand 2.5.08 en ontdek de talloze mogelijkheden, die wij u kunnen bieden op het gebied van professioneel sportveldonderhoud!


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER