Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Milati Grass Machines en partners gaan op tournee met de Sport Innovatiedagen

ARTIKEL
SPORTVELDEXPLOITATIE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, donderdag 18 april 2024
88 sec


Wie meer wil weten over grasmaaiers, robotmaaiers, onderhoudsmachines voor kunstgras, belijningsrobots of doelen en dug-outs voor sportvelden, kan dit jaar een van de zes Sport Innovatiedagen in zijn regio bezoeken. Het initiatief voor deze demonstratiedagen is genomen door Milati Grass Machines uit Papendrecht. 'Wij komen liever naar onze klanten toe,' zegt Cedric Tuk, hoofd marketing en organisator Sport Innovatiedagen.


De eerste bijeenkomst is op donderdag 25 april bij voetbalvereniging Groote Lindt in Zwijndrecht. 'Wij hebben dit nieuwe concept bedacht om met meerdere partijen een groter klantenbestand te kunnen aanspreken. We gaan in totaal langs zes locaties in heel Nederland,' vertelt Tuk (zie kader voor data en locaties). Deze tour is aanvullend op de bekende sportbeurzen in Gorinchem en Houten.

Grootser

'Wij gaan liever naar onze klanten toe in plaats van dat ze naar ons toe moeten komen,' zegt Tuk. Milati en zusterbedrijf Dican Sport hebben al ervaring met demonstraties ter plekke voor vrijwilligers van sportclubs. Nu hebben zij de samenwerking met andere partijen gezocht om dit grootser te kunnen aanpakken. Kress Benelux, Ras Sports Equipments, DLF Benelux en Hexagone Benelux zullen hieraan meedoen.
Kress heeft maairobots en andere machines voor groenonderhoud in zijn assortiment, Hexagone neemt een onderhoudsmachine voor kunstgras mee en Ras Sports Equipments levert onder andere dug-outs, doelen en netten. Milati Grass Machines toont onder andere loopmaaiers van Allett, robotmaaiers en de onkruidverwijderaar-robot Violette. Zusterbedrijf Dican Sport heeft onder andere belijningsrobots en de bijbehorende verf in het assortiment. Zij richten zich op het totaal ontzorgen van sportclubs.


Na werktijd

De bijeenkomsten zijn telkens aan het einde van de dag en beginnen met een inloop met een broodje (van 16.45 tot 17.30 uur). Zo kunnen gemeenteambtenaren, sportclubvrijwilligers, bestuursleden van sportclubs en aannemers in de sport na werktijd direct een Sport Innovatiedag bij hen in de buurt bezoeken. Elke deelnemende partij houdt een korte presentatie over de producten en diensten die zij bieden; daarna volgen diverse demonstraties met de meegebrachte machines en van de producten. De organisatie denkt er nog over om af en toe een gastspreker uit te nodigen. 'Er is natuurlijk ook genoeg ruimte om te netwerken en vragen te stellen. Wij willen vooral werken aan onze naamsbekendheid in de diverse regio's in het hele land. De handel komt tijdens deze dagen op de tweede plaats,' verduidelijkt Tuk.


Inschrijven

Wie een van de Sport Innovatiedagen wil bezoeken, kan zich aanmelden via de website www.sportinnovatiedagen.nl.

Data en locaties

Donderdag 25 april voetbalvereniging Groote Lindt in Zwijndrecht
Woensdag 22 mei regio Noord-Brabant/Zeeland
Woensdag 5 juni Gildebor in Hengelo
Woensdag 3 juli sportpark De Eendracht in Amsterdam
Donderdag 26 september FC Dordrecht
Donderdag 10 oktober FC Almere

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER