Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Intrak is importeur geworden van Votex Ltd.

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, maandag 20 maart 2023
49 sec


Cirkelmaaier Super Bingo geschikt voor golfbanen en sportvelden

Intrak is met ingang van heden de nieuwe importeur van Votex Ltd. Intrak neemt hiermee het importeurschap over van W. van Schayik Langenboom die vorig jaar aankondigde met de verkoop en service van machines te stoppen.


Votex Ltd. heeft in 2010 de productie en verkoop van cirkelmaaiers overgenomen van Votex. Het programma bestaat hoofdzakelijk uit weidebloters in diverse werkbreedtes en cirkelmaaiers voor de boom- en fruitteelt.

Jeroen van de Ven van Intrak heeft in het verleden gewerkt voor Votex en kent de producten buitengewoon goed. 'Votex Ltd. heeft het concept van de in Nederland ontworpen maaiers voortgezet en verder geperfectioneerd. Het zijn en blijven eenvoudige maaiers met zeer doordachte details. Alles wat kapot kan gaan, zit er niet aan. En met name de lakkwaliteit is enorm verbeterd doordat alle machines vòòr afmontage voorzien worden van een 2-laags polyurethaan poedercoat.'

Twee uitvoeringen

Votex Ltd. bouwt cikelmaaiers in twee uitvoeringen: de Super Bingo en de Super Kombi. De Super Bingo is in basis een aftakasaangedreven cirkelmaaier en leverbaar in werkbreedtes van 170 tot 475 cm. Ze zijn voorzien van glijsloffen en geschikt voor het uitmaaien van weides en lichte ruigtes. Optioneel kunnen ze voorzien worden van zwenkwielen, looprollen en een frontgetrokken bok voor aanbouw aan de voorzijde. Daardoor is de Super Bingo inzetbaar als weidebloter, maar ook als cirkelmaaier voor bijvoorbeeld sportvelden en golfbanen. De Super kombi is specifiek ontwikkeld voor de boom- en fruitteelt. De machines zijn per direct leverbaar via Intrak.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER