Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

SKOR, partner in sportproducten

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, donderdag 23 februari 2023
57 sec


Sinds 2001 is SKOR producent en leverancier van inrichtingsmaterialen voor alle buitensporten. Inmiddels is de onderneming uitgeroeid tot één van de grootste sportbedrijven van Europa.


Vanuit de eigen fabriek in Almelo worden sportvelden door heel Europa voorzien van de mooiste sportproducten. Innovatie is één van de drijfveren van SKOR en dat zie je terug in het uitgebreide assortiment.

SKOR is altijd opzoek naar een duurzame relatie met de klant, waarbij de kwaliteit van het product en de dienstverlening centraal staan. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw product, de installatie van dug-outs op een sportveld of het lassen van kapotte doelen op locatie, alles wordt uitgevoerd door eigen mensen.

Een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van SKOR is duurzaamheid. Dat merk je als je om je heen kijkt in het pand in Almelo: slimme verlichting, een warmtepomp, een wtw-installatie, elektrische auto's, maar ook 600 zonnepanelen waarmee zelfstandig in de energiebehoefte van het bedrijf wordt voorzien.

Naast de huisvesting en het wagenpark wordt er bij de productontwikkeling ook goed gekeken naar duurzaamheid. Worden er geen end-of-life afvalstromen gecreëerd, kunnen grondstoffen hergebruikt worden? Hoe kan de levensduur van een product vergroot worden? We moeten onze verantwoordelijkheid nemen, zodat we iets positiefs achterlaten voor onze kinderen.

Stand 2.232

Bezoek onze stand tijdens de dag van de sportaccommodaties en laat je inspireren door de nieuwe producten die gepresenteerd worden. Onder het genot van een kop koffie gaan de SKOR-specialisten graag het gesprek met je aan.


Vakbeurs Sportaccommodaties

De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt plaats in Expo Houten op donderdag 9 maart. Er zijn meer dan 140 exposanten aangemeld voor de beurs. Een bezoek aan de beurs én alle lezingen zijn volledig gratis. Dit geldt ook voor parkeren, koffie, thee en fris

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER