Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

TopGrass en FieldTurf voegen kennis en kunde samen

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, woensdag 1 maart 2023
63 sec


TopGrass en FieldTurf Tarkett zijn te vinden in standnummer 2.3.28. Meer dan anders wordt de nadruk gelegd op onderhoud van kunstgras.

Klimaatbestendige kunstgrasvelden met Waber-systeem bij vv Boekel Sport
Klimaatbestendige kunstgrasvelden met Waber-systeem bij vv Boekel Sport

TopGrass is een fullservice-aannemer voor buitensportcomplexen, die gedurende het hele traject betrokken is bij zijn klanten. Dit zijn gemeenten, sportbedrijven en clubs in Nederland en België die behoefte hebben aan een duurzame vernieuwende totaaloplossing. TopGrass werkt met trouwe partners, specialisten die gaan voor het allerbeste resultaat en werken met de nieuwste technieken.

'Wij hopen te spreken met onze huidige, maar ook met potentiële opdrachtgevers. Door onze beursdeelname komen wij direct in contact met gemeentes en verenigingen, maar ook met adviesbureaus, leveranciers en overige partijen. We hopen de bezoekers te voorzien van informatie waarmee ze weer een stap vooruit kunnen zetten', zo luidt de vooruitblik van TopGrass.

TopGrass en FieldTurf Tarkett treden op de beurs naar buiten in een gezamenlijke stand. 'Onze stands lopen in elkaar over. Daar is veel informatie te vinden over het realiseren van complete sportparken, van aanleg tot onderhoud. Daarnaast adviseren wij u graag over verschillende toplagen, infills en constructies.'

Bezoek de stand ook voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstgras, het collectorveld als energiebron, Waber-systemen, volledig recyclebare kunstgrasvelden en non-infill-kunstgrasvelden (waarbij u wordt uitgenodigd voor een praktijkdag). Daarnaast is er info over Puregrain (100 procent biologisch afbreekbare mais-infill voor kunstgrasvelden), Suretec (100 procent circulaire oplossingen voor kunstgrasvezels en backing) en Puremix (100 procent organische infill voor kunstgrasvoetbalvelden).

TopGrass legt tijdens deze beurseditie meer dan bij de andere edities de focus op onderhoud van sportvelden. Daarnaast zal er extra aandacht worden besteed aan de nieuwste ontwikkelingen en de bijbehorende laatst gemeten resultaten.

Collectorveld warmte-koude-opslagsysteem (WKO)

Vakbeurs Sportaccommodaties

De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt plaats in Expo Houten op donderdag 9 maart. Er zijn meer dan 140 exposanten aangemeld voor de beurs. Een bezoek aan de beurs én alle lezingen zijn volledig gratis. Dit geldt ook voor parkeren, koffie, thee en fris

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER