Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

W&H Sports op de beurs met innovaties

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, maandag 27 februari 2023
68 sec


Op donderdag 9 maart is W&H Sports wederom aanwezig op de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten en wel in stand 2.3.12. Ook dit jaar wil dit bedrijf weer een aantal mooie initiatieven onder de aandacht brengen.

Banner Vakbeurs Sportaccommodaties
Banner Vakbeurs Sportaccommodaties

Het initiatief GreenMatter heeft sinds de oprichting, een paar jaar geleden, een enorme groei doorgemaakt. Een van de eerste producten was de uit gerecycled kunstgras vervaardigde kantplank. Maar terwijl een kunstgrasveld na tien jaar vervangen moet worden, gaat een kantplank 50 jaar mee. Daarom is het leveringsprogramma van GreenMatter inmiddels uitgebreid. Daarnaast sluit GreenMatter mooi aan op de subsidieregeling BOSA, die ook dit jaar nog van kracht is. Wanneer een vereniging activiteiten ontplooit die gericht zijn op circulariteit en klimaatadaptie, komt ze in aanmerking voor 10 procent aanvullende subsidie.

W&H Sports is inmiddels een expert op het gebied van tribunestoelen, business-seats, tribunes en kleedkamerinrichting. De stoelen en kleedkamerinrichting worden naar volle tevredenheid gebruikt in een groot aantal stadions en sportaccommodaties in Nederland en België. Kleedkamers worden niet alleen op het hoogste niveau steeds professioneler; ook amateurverenigingen kiezen steeds vaker voor luxe kleedkamers.

Ook attractief en interactief sporten staat bij W&H Sports hoog op de agenda. Samen met partner SmartGoals is W&H Sports gestart met het unieke interactieve sport- en beweegconcept Urban SkillCourt voor de openbare ruimte. Deze permanente interactieve opstelling van SmartGoals-palen die volledig naar eigen wens is in te vullen, speelt in op actuele trends als gamification en digitalisering, en dat in combinatie met sporten. Een SmartGoals Urban SkillCourt kan worden uitgebreid met inrichtingsmaterialen zoals fitnesstoestellen en de SportBox.

Samen met zijn partner Buitensportplan (zie stand 2.3.13) kan W&H Sports gemeenten ondersteunen bij het ontwerpen en realiseren van slimme en uitdagende buitensportlocaties. Met behulp van het aantoonbaar beheersysteem van Data Control kunnen de sport- en inrichtingsmaterialen digitaal beheerd worden.

Vakbeurs Sportaccommodaties

De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt plaats in Expo Houten op donderdag 9 maart. Er zijn meer dan 140 exposanten aangemeld voor de beurs. Een bezoek aan de beurs én alle lezingen zijn volledig gratis. Dit geldt ook voor parkeren, koffie, thee en fris

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER