Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

GRAS Advies: begeleiding van idee tot uitvoering

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, maandag 20 februari 2023
56 sec


GRAS Advies is een onafhankelijk adviesbureau voor de groene buitenruimte. Op de vakbeurs is het bedrijf te vinden in standnummer 2.2.03.

Waterberging bij een sportveld in Haarlem. Dit pupillenveld is omgebouwd tot een klimaatadaptief veld met waterdicht folie, dat fungeert als badkuip. (Foto: DAGnl)
Waterberging bij een sportveld in Haarlem. Dit pupillenveld is omgebouwd tot een klimaatadaptief veld met waterdicht folie, dat fungeert als badkuip. (Foto: DAGnl)

De basis voor de adviezen ligt in de kennis en ervaring die zijn opgedaan met diverse aspecten van sporttechnische projecten. GRAS Advies is onderdeel van DAGnl, een multidisciplinair ingenieursbureau. 'We staan op de beurs om het contact te onderhouden met onze bestaande relaties (opdrachtgevers, aannemers, leveranciers etc.), en daarnaast om ons netwerk uit te bereiden', meldt het bureau.

Omdat GRAS Advies onderdeel is van DAGnl, is er veel expertise en kennis in huis. Daardoor kunnen de medewerkers snel schakelen en hebben ze de mogelijkheden en uitdagingen van een project vroeg in beeld. 'We houden daarbij altijd rekening met de belangen van verschillende stakeholders; denk aan de overheid, gemeentes, omwonenden of bijvoorbeeld sportbonden. We streven altijd naar de beste kwaliteit, voor de opdrachtgever, maar ook voor de stakeholders die bij het project betrokken zijn.'

Wilt u uw sportaccommodatie inrichten, herinrichten of verplaatsen? GRAS Advies houdt zich hier dagelijks mee bezig. 'Wij kennen de eisen van de bonden, de geldende normen en de markt. Van voetbalvelden tot atletiekbanen en van hockeyvelden tot korfbalvelden, wij kunnen ondersteuning bieden, van het eerste idee tot de begeleiding tijdens de uitvoering. Dat maakt ons uniek.'

Op de beurs wordt extra aandacht besteed aan het klimaatadaptief inrichten van sportparken, het opvangen, bergen en vasthouden van water, databeheer in GIS en biodiversiteit.
Vakbeurs Sportaccommodaties

De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt plaats in Expo Houten op donderdag 9 maart. Er zijn meer dan 140 exposanten aangemeld voor de beurs. Een bezoek aan de beurs én alle lezingen zijn volledig gratis. Dit geldt ook voor parkeren, koffie, thee en fris

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER