Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

SKOR voor al je zaalhockeymaterialen

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, woensdag 9 november 2022
75 sec


SKOR is de specialist in al je hockeymaterialen. Wist je dat wij naast ons ruime outdoor assortiment beschikken over een mooi zaalhockey assortiment voor club en/of gemeente! De kennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan op het hockeyveld hebben wij verwerkt tot topkwaliteit zaalhockey producten. SKOR biedt een totaaloplossing voor de clubs in de zaal, hockeydomes of op de velden.


Zaalhockeydoelen

Om te kunnen scoren op en naast het veld zijn doelen een essentieel onderdeel, bij SKOR hebben wij een ruim assortiment hockeydoelen. Onze hockeydoelen zijn te vinden bij hoofdklasseclubs als, Kampong, HCR, Bloemendaal, Oranje Rood en Hurley. De kwaliteit die wij bieden op het veld bieden wij de clubs ook in de zaal! Naast een topkwaliteit hockeydoel zijn onze hockeydoelen een lust voor het oog. De hockeydoelen beschikken over een eigentijds design waardoor de zalen of hockeydomes tot in de puntjes zijn verzorgd. Wij bieden drie modellen zaalhockeydoelen.
- Zaalhockeydoel EHL X
- Inklapbaar Zaalhockeydoel EHL-X
- Zaalhockeydoel


Wat is een doel zonder net? Bij SKOR bieden wij doelnetten in de maat van een zaalhockeydoel (3x2). Onze netten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en groen, deze doelnetten bieden een perfecte pasvorm voor optimaal hockeyplezier!

Zaalbalken

Een zaalhockeyveld kader je af door middel van hockeybalken. Onze hockeybalken zijn twee meter lang en zijn voorzien van een RVS pen om deze met elkaar te verbinden. SKOR biedt deze balken aan in sets van 42 stuks, dit is één speelveld. Ook is het mogelijk om de hockeybalken los te bestellen. De hockeybalken zijn makkelijk te transporteren met onze hockeykar PRO waar je 50 stuks tegelijkertijd kan verplaatsen en opbergen.


Tribunes

Je kent ze wel, trotse ouders, opa's en oma's. Wekelijks staan ze in grote getalen rondom de sportvelden. Wat als je deze supporters een optimale beleving kan bieden door ze een toffe zitplek aan te bieden. Bij SKOR beschikken wij over een groot assortiment tribunes en banken. De tribunes van SKOR zijn verplaatsbaar en makkelijk op te bergen. Dit zorgt ervoor dat je in elke zaal je trotse supporters kan voorzien van optimaal comfort zonder te veel ruimte kwijt te raken. Mobiele tribunes zijn verkrijgbaar in de afmetingen van 2,5m en 3m.


Wist je dat onze zaalproducten binnen 2 tot 4 weken bij je geleverd en klaar voor gebruik zijn?

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER