Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Wie wordt de Fieldmanager of the Year 2020?

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, woensdag 24 juli 2019
58 sec


Vakblad Fieldmanager zoekt de opvolger van Erwin Beltman

Het is inmiddels een traditie dat vakblad Fieldmanager jaarlijks een Fieldmanager of the Year kiest. Ook in 2020 zetten we deze verkiezing voort, en daarom zijn we hard op zoek naar kandidaten voor de titel Fieldmanager of the Year 2020!


De laatste Fieldmanager of the Year-verkiezing, waarbij Feyenoord-grasmeester Erwin Beltman tot winnaar verkozen werd, is net achter de rug. Vakblad Fieldmanager is nu al druk bezig met de voorbereidingen op de verkiezing in 2020. Zo maakten we onlangs bekend dat Marcel Bouwmeester en Pleun Lok de jury vanaf 2020 versterken. Nu is ook de inschrijving voor kandidaten geopend!

Geef je op!
Met de verkiezing Fieldmanager of the Year wil dit vakblad de fieldmanagers in het zonnetje zetten en hen de erkenning geven die ze verdienen. Ken of ben jij een fieldmanager die voor de Fieldmanager of the Year-award in aanmerking komt? Of heb je een collega-fieldmanager die de titel verdient? Geef je dan op! Dat doe je door de naam van de fieldmanager en de gemeente en/of voetbalclub per e-mail door te geven aan de redactie: lieke@nwst.nl. Ook ambassadeurs moedigen we aan om namen van fieldmanagers door te geven, zodat we in 2020 weer een mooie winnaar kunnen presenteren.


Imposante erelijst

Vakblad Fieldmanager organiseert de Fieldmanager of the Year-award sinds 2010, mede door trouwe sponsoren DLF, Toro en Expo-Line. In de loop der jaren heeft de verkiezing een imposante erelijst opgebouwd. Oud-winnaars van de Fieldmanager of the Year-award zijn achtereenvolgens Bernard van den Bosch (2010), Peter Mook (2011), Bertus Carelse (2013), Ad van de Luijtgaarden (2014), Theo van Rossenberg (2015), Henrie Bekkers (2016), Gerard Verweijen (2017), Marc Grooteman (2018) en - dit jaar - Erwin Beltman.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER