Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Eerste Tarkett mini-symposia kunstgras volgende week van start

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Kelly Kuenen, maandag 12 maart 2018
57 sec


Naast drie vaste sprekers wordt per locatie een lezing gegeven door 'n ander adviesbureau
Kunstgras, natuurgras of een hybrideveld. De ontwikkelingen in sportveldenland volgen elkaar in rap tempo op. Voor een club of eigenaar van een veld kan het lastig zijn om bij te blijven. Voor hen worden tijdens vier symposia vele vragen beantwoord over de aanleg of renovatie van een kunstgras-, hybride- of natuurgrasveld.

De eerste twee bijeenkomsten vinden volgende week plaats, en wel op 22 maart bij SV Grol in Groenlo (met medewerking van ASC Advies) en 23 maart bij FC Groningen Noordlease Stadion (met medewerking van Kybys Ing.). Tijdens vier korte presentaties zullen de meest actuele thema's en ontwikkelingen worden gedeeld.Rob Heusinkveld (Fieldturf Tarkett) praat aanwezigen bij met een presentatie 'Systeemdenken, de componenten maken het verschil'. Teun Wouters (Topgrass) vertelt over de performancegarantie van kunstgrasvelden en Arjan Knottnerus (Fieldturf Tarkett) gaat in op de vraag of hybride velden een comeback maken.

Bij elke bijeenkomst is een ander adviesbureau betrokken: Kybys, Newae, Kybys Ing. of ASC Sports & Water. Zij verzorgen een presentatie over wat er komt kijken bij de renovatie van een kunstgrasveld. De dag vangt aan om 12:00 uur met een lunch en eindigt rond 16:00 uur met een borrel. Aan het einde van het lezingenprogramma wordt ook een veldbezoek verzorgd, inclusief een demo voor specialistisch onderhoudsmateriaal een de onderhoudsapp.

Aanmelden
Na 22 maart en 23 maart worden bijeenkomsten georganiseerd op 28 maart bij Nieuw Varkenoord in Rotterdam (met medewerking van Kybys) en 29 maart bij RKSV Nuenen in Nuenen (met medewerking van Newae). Aanmelden kan per locatie. Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@tarkett.com en te vermelden: "Aanmelden mini-symposium OOST", "Aanmelden mini-symposium NOORD", "Aanmelden mini-symposium WEST" of "Aanmelden mini-symposium ZUID". Na opgave ontvangt de deelnemer een bevestiging met routebeschrijving.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER