Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Unieke verkoop bij de gemeente Almere: de flexibele blaashal van Almere Poort gaat onder de virtuele veilinghamer

ADVERTORIAL
SPORTVELDEXPLOITATIE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Saskia Olthof, donderdag 4 juli 2024
75 sec


De gemeente Almere heeft in 2019 een blaashal in Almere Poort geïnstalleerd om de toenemende vraag naar indoor sportruimte op te vangen. De gemeente biedt de blaashal en de kleedunits nu aan voor de verkoop, omdat de nieuwe sporthal Nobelhorst medio 2024 wordt opgeleverd.


Er was destijds meer vraag naar indoorsport accommodatie dan de gemeente kon aanbieden. Deze unieke hal met een nokhoogte binnenmaat van maximaal 11 meter en een vloeroppervlakte van 1.500m² (30 bij 50 meter) heeft Almere in totaal bijna 5 jaren sportplezier gegeven. In de hal kunnen sporten beoefend worden zoals badminton, handbal, korfbal, zaalhockey en zaalvoetbal. Daarnaast werd de hal ook gebruikt voor bewegingsonderwijs. Naast de blaashal staan units voor omkleden, douches en toiletten. De twee accommodaties worden als twee separate kavels los van elkaar op de veiling aangeboden.

Vanwege wet -en regelgeving van o.a. Het Didam-arrest kiest de gemeente Almere ervoor om de accommodaties openbaar te veilen. De gemeente biedt de blaashal en de kleedruimtes aan op een online veiling van Onlineveilingmeester.nl, zodat andere gemeentes, sportclubs of ondernemers de hal kunnen overnemen en er nog plezier aan kunnen beleven.

Op de veiling

Tijdens de online veiling, die opent op 27 augustus, kan er geboden worden op 2 kavels. De eerste kavel bevat de blaashal en de tweede kavel bevat 2 kleedruimtes met een gecombineerde douche en toiletunit. Twee units zijn geschikt voor 14 personen, met afmetingen 12 x 6 meter. Daarnaast wordt er ook een unit bestaand uit één docenten/scheidsrechters ruimte met douche en toilet van 6 x 3 meter aangeboden. Deze drie units vormen 1 kavel.


Kijkdagen

Op 9 juli en 27 augustus worden er kijkdagen georganiseerd waarin geïnteresseerden de hal en de kleedunits van binnen kunnen bekijken. De beheerder van de accommodatie is dan aanwezig om de geïnteresseerden te voorzien van technische informatie. Een medewerker van Onlineveilingmeester.nl kan vragen beantwoorden over het veilingproces. De kijkdag wordt georganiseerd tussen 10:00 en 12:00 uur aan de Jasper Warnerstraat 1001 in Almere.


Na gratis registratie op de website kunnen geïnteresseerden een bod uitbrengen op de kavels. De veiling sluit na de zomerperiode op donderdag 5 september vanaf 20:00 uur. Bekijk de veiling op de website van Onlineveilingmeester.nl.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER