Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Tophockeyclubs Den Haag kiezen opnieuw voor Antea Sport

NIEUWS
KUNSTGRAS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, woensdag 17 april 2024
65 sec


Bij meerdere tophockeyclubs in Den Haag heeft Antea Sport het hoofdveld gerenoveerd. Zowel HC Klein Zwitserland als HDM spelen op een kersvers hockeyveld. De vorige toplaag van het veld bij HCKZ werd verplaatst naar het complex van HDS, waar het hockeyveld wordt hergebruikt.

HC Klein Zwitserland
HC Klein Zwitserland

Het hoofdveld van HDM heeft een grondige opknapbeurt ondergaan. Bij de renovatie kwam er niet alleen een nieuwe Edel H2O toplaag, maar is er ook een nieuwe hoofddrain aangelegd. Bovendien heeft Antea Sport de nodige voorbereiding getroffen voor de nieuwe beregening en de verlichting rondom het veld. Zo kan HDM met het vernieuwde hoofdveld weer vele jaren vooruit.

Renovatie

Op een steenworp afstand van de hockeyvelden van HDM ligt de accommodatie van HC Klein Zwitserland. Ook daar heeft Antea Sport het hoofdveld van een nieuwe toplaag voorzien. HCKZ koos daarbij opnieuw voor de Edel ID, een hockeyveld waar de spelers van de hockeyclub al sinds jaar en dag heel enthousiast over zijn.


Gijs Bregman

Fijne partij

Gijs Bregman is bij HCKZ een bekend gezicht voor jong en oud. Gehockeyd heeft hij nooit, maar nadat hij bijna 50 jaar geleden wat technische werkzaamheden voor de club verrichte, is hij altijd actief betrokken gebleven bij HCKZ. Omdat Antea Sport al jarenlang een vaste partner is van HCKZ, heeft Bregman al vele jaren nauw contact met de specialisten van Antea Sport. 'Antea Sport is een hele fijne partij om mee samen te werken. Ze hebben veel kennis en denken goed mee. En als er een keer wat is, staan ze altijd klaar om het netjes op te lossen. We zijn heel tevreden over Antea Sport.'


Nieuwe bestemming

De vorige toplaag van het hoofdveld van HCKZ heeft een mooie nieuwe bestemming gekregen: het veld is naar hockeyclub HDS - eveneens in Den Haag - gebracht. Daar hebben de specialisten van J&E Sports de toplaag op een nieuw aangebrachte ET-Decke geïnstalleerd. Tot slot verzorgde Antea Sport ook de verplaatsing van een ander zandveld op het complex van HDS.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER