Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Start bouw nieuw trainingscomplex Ajax

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 19 april 2024
36 sec


Het betaald voetbal-gebouw (zie foto) is onderdeel van een masterplan voor de herontwikkeling van het huidige terrein van de Toekomst en de toekomstige uitbreiding op P2 bij Ajax. De focus van het project ligt momenteel op de ontwikkeling van het huidige terrein. Hier ligt de nadruk op het herindelen, structureren en verduurzamen van het sportcomplex.

Foto: AFC Ajax
Foto: AFC Ajax

In de afgelopen maanden werd het terrein al voorbereid op de grootschalige werkzaamheden, die nog het hele volgende seizoen zullen duren. Naast 'Gebouw A' wordt er ook gebouwd aan een nieuw onderkomen voor de afdeling Velden en Terreinen. In een later stadium volgt nog de bouw van een derde gebouw waar de jeugdopleiding en Ajax Vrouwen hun intrek nemen.

Aannemers

In februari sloot Ajax contracten af met de aannemers die de bouw van De Nieuwe Toekomst op zich nemen. Kondor Wessels Amsterdam, onderdeel van VolkerWessels, heeft opdracht gekregen voor de bouw van faciliteiten voor het betaald voetbal, alsmede het energiegebouw en faciliteiten voor de afdeling Velden en Terreinen. Van Geemen GWW wordt verantwoordelijk voor de aanleg van het nieuwe terrein en de ondergrondse infrastructuur.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER