Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Redexim wordt wereldwijde distributeur van Trilo blowerproducten

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, maandag 8 april 2024
55 sec


Redexim en Trilo Smart Industries hebben een belangrijke strategische overeenkomst gesloten dat een nieuw tijdperk inluidt in de grasmachine-industrie. Redexim wordt de wereldwijde distributeur van Trilo blowerproducten.

Christiaan Arends, Peter van Mispelaar, Justine de Bree en Herman de Bree
Christiaan Arends, Peter van Mispelaar, Justine de Bree en Herman de Bree

Redexim gaat gebruik maken van de expertise van Trilo om haar productassortiment uit te breiden met PTO-aangedreven blowers, haar aanbod aan de grasmachine-industrie te vergroten en haar portfolio en marktbereik uit te breiden via haar wereldwijde netwerk van partners.

Deze belangrijke overeenkomst verstevigt de samenwerking tussen twee Nederlandse fabrikanten van graszodenmachines. Trilo Smart Industries zal zich richten op zijn gespecialiseerde getrokken zuigwagens, terwijl Redexim zijn productassortiment zal uitbreiden door de hoogwaardige blowerproducten in zijn assortiment op te nemen en de distributie van het Trilo blowerassortiment onder het Redexim merk op zich zal nemen.

Focus

Christiaan Arends, CEO van Vanmac Group, toont zich enthousiast over de samenwerking. 'We zijn blij met deze overeenkomst omdat Trilo zich wil richten op onze bekende getrokken zuigwagens. Deze overeenkomst met Redexim geeft ons de volledige focus en kracht om de beste getrokken vacu├╝mmachines ter wereld te blijven ontwikkelen, produceren en vermarkten.'


Logische stap

Curtis Allen, Global Sales Manager voor Redexim zegt: 'We zijn verheugd dat we deze overeenkomst met Trilo hebben bereikt. De Trilo serie blowers staat bekend om zijn prestaties en kwaliteit, waardoor het perfect past in het Redexim portfolio. Met onze bestaande partners die zich richten op klanten in golf, sportgras, gemeenten en soortgelijke sectoren, was het een logische stap voorwaarts om deze producten in ons assortiment op te nemen.'


Redexim zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop, marketing, distributie en ondersteuning van zowel nieuwe als bestaande Trilo blower machines op de markt. De Trilo blowerproducten krijgen een nieuwe naam, namelijk Redexim.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Sport Innovatiedagen Milati en partners
woensdag 22 mei 2024
t/m donderdag 10 oktober 2024
Spoga+gafa Keulen
zondag 16 juni 2024
t/m dinsdag 18 juni 2024
Kennisdag over natuurinclusieve sportlocaties
woensdag 26 juni 2024
t/m woensdag 26 juni 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER