Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene Transfers van maart

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 4 maart 2024
68 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.

Nieuwe trainees van de BomenCampus
Nieuwe trainees van de BomenCampus

Martijn Tetteroo neemt na 9 jaar afscheid als Calculator/ Werkvoorbereider/ KAM-coördinator bij Quercus boomexperts B.V. en gaat verder als adviseur contractvorming en bestekschrijver bij Boomcontract (voorheen Bomenwacht Aanbesteden).
 
Bij de Boominspecteurs worden acht trainees van de BomenCampus: Barbara Wolff, David Borsboom, Floris Stoter, Maarten Bakker, Myrza Bossenbroek, Remco Koorevaar, Sanne Verhoef en Sicco Brouer de komende twintig maanden opgeleid tot nieuwe boominspecteurs.
 
Danny de Boer heeft een nieuwe functie als Accountmanager bij Smits BV - Leading Water Solutions!. Hij werkte eerder bij de Eindhovensche Golf.
 
Angela Mutters - van der Maarel is aangetreden als algemeen directeur van Maarel Orchids. Daarmee staat er weer een lid van de van der Maarel familie aan het roer van het Maasdijkse familiebedrijf.
 
Jori Aarts is begin 2024 gestart de als nieuwe hoofdgreenkeeper op Best Golf.
 
Martin Houben werkte bij de gemeente Nederweert en is nu begonnen als Teamcoördinator Openbare Ruimte Binnen bij de gemeente Nuenen.
 
Cas Hulsebos is gestart als projectmanager bij Sportverlichting.com.
 
Ruim zeven jaar was Anja van Tilburg projectleider bij Greenport Boskoop. In januari startte ze als projectmanager en sales bij Broere Irrigatie.
 
Martijn Doorn, sinds 2012 eigenaar/oprichter van heesterkwekerij Doorn Plants in Heerde, is benoemd tot bestuurslid van LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen.
 
Emma Beukers werkt sinds 2015 bij Netafim en is daar recent aangetreden als marketing- en productmanager. Ze richt zich op open teelten, onder glas teelten en energietransitie.
 
Per afgelopen januari is de rol van Commercieel Manager door Tim Keuter bij AHA de Man en Beregening Service Nederland komen te vervallen. De werkzaamheden worden waargenomen door Algemeen Directeur Leo Sparla. Keuter bezint zich op dit moment op een vervolgstap in zijn carrière.
 


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER