Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Voorbeschouwing op de Vakbeurs Sportaccommodaties (3)

ADVERTORIAL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 26 januari 2024
173 sec


De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt dit jaar plaats op donderdag 7 maart in Expo Houten. In de komende editie van vakblad Fieldmanager schenken we extra aandacht aan deze beurs én de standhouders. Ook online melden onze partners wat zij op deze beurs te bieden hebben.


Domo Sports Grass trots op certificaten

Kom naar onze stand van Domo Sports Grass en ontdek onze nieuwste ontwikkelingen voor de creatie van jouw duurzame sportinfrastructuren met kunstgras. Onze sterkte ligt in de ontwikkeling van sportsystemen waarbij de noden van de spelers, clubs en het milieu volledig in balans zijn. We focussen ons hierbij op circulaire productontwikkeling, het tegengaan van microplasticverspreiding en CO2-reductie.


Wat kan je op onze stand terugvinden? Bekijk onze non-infill voetbalkwaliteit Domo Champion Ascari 5G. Deze kunstgraskwaliteit is voorzien met de latex- en polyurethaanvrij Domo Infinitum backing. Dit maakt het kunstgras circulair, ECHA-compliant en onderhoudsvriendelijk, met excellente speeleigenschappen voor voetballers.
Wist je dat we vanaf nu ook kunstgrasproducten aanbieden die je met post-consumer gerecycleerd materiaal kan laten produceren? Spreek gerust één van onze medewerkers aan hoe dit in zijn werk gaat. Daarenboven kondigen we met trots aan dat wij een klimaatneutraal gecertificeerde organisatie zijn en de CO2-prestatieladder hebben behaald. Deze certificaten zijn een beloning voor onze vele inspanningen om de CO2-uitstoot van onze bedrijfsactiviteiten te verminderen.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze stand (stand 2.2.19)!


DLF neemt toprassen mee naar beurs

Wij willen dat iedereen het hele jaar door kan genieten van een sterke, gezonde en groene grasmat. Of dat nou in het park, op het voetbalveld of op de golfbaan is. Elke groenprofessional moet weten dat ons graszaad zijn werk makkelijker maakt doordat het zorgt voor een grasmat die weinig onderhoud vraagt, kosten bespaart, duurzaam is en er bovendien prachtig uitziet.


Met 46 rassen en 8 rassen op nummer één is DLF is dit jaar weer dominant aanwezig in de Grasgids. Met onze Masterline-mengsels ben je altijd verzekerd van mengsels met de beste rassen die beschikbaar zijn! Twee van onze toprassen voor sport nemen we mee naar de beurs, zodat je deze rassen met eigen ogen kunt aanschouwen.
Kom langs op onze stand, doe mee met de prijsvraag en win een 15 kg zak Masterline graszaad met de nummer één rassen van de Grasgids!


Team werkveld sport, van links naar rechts: Pascal van der Graaf, Stefan Rozema, Bas van Haren, Marco Goedhart en Joris van der Cammen

KYBYS viert feest: 'We bestaan dertig jaar!'

We hebben een mijlpaal bereikt! We bestaan 30 jaar en dat willen we samen met je vieren. De laatste tien jaar kent iedereen ons als KYBYS. Dit jubileum is namelijk niet alleen te danken aan de inzet van onze medewerkers, maar ook aan jou. Onze samenwerkingen hebben de afgelopen decennia geleid tot prachtige resultaten! We nodigen je uit om langs te komen en herinneringen op te halen.


Bij KYBYS kijken we natuurlijk niet alleen terug; we zijn ook druk bezig met de toekomst. Bezoek ons op stand 2.2.40 want we zijn benieuwd hoe jij aankijkt tegen de volgende uitdagingen:
- IPM-app: Hoe houd je grip op de onkruiddruk op je sportvelden?
- MIOP: Hoe zorg je ervoor dat je inzicht houdt in de kosten voor investeringen en onderhoud van sportvelden?
- Infill: Welke kunstgras infill sluit aan op onze wensen of beleid en is dus de beste keuze?
- Capaciteitsbehoefte: Hoe ziet de behoefte er uit in de toekomst en hoe anticiperen we daarop met onze sportfaciliteiten?
- Sport en bewegen in de openbare ruimte: Hoe zorg je samen met collega's voor een openbare ruimte die uitnodigt tot sport en bewegen?


Tarkett Sports staat open voor vragen

Wat hebben de KNVB/KNKV goedgekeurde Miner-Fill kunstgrassystemen voor voetbal & korfbal, een kunstgrasbacking gemaakt van End-of-Life kunstgras, de Innovatieve 8+8 Beynon atletiekbaan en de laatste innovaties op het gebied van NOC*NSF goedgekeurde binnensportvloeren met elkaar gemeen? Al deze ontwikkelingen zijn op 7 maart te bezoeken bij Tarkett Sports op stand nummer 2.2.36.
Uiteraard informeren we je graag over deze ontwikkelingen, maar zijn we wellicht nog meer geïnteresseerd in de vragen en ontwikkelingen waar jullie mee rondlopen. We ontmoeten je dan ook graag op onze stand om dit op informele wijze met elkaar te delen!


SMG TurfSoft TS2 accu machine

SMG en Van Leeuwen tonen kunstgrasreiniger

Op 7 maart 2024 kunt u diverse machines van SMG bekijken op de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten. U bent van hartelijk welkom op de stand (nr. 2.5.34) bij SMG Nederland/Van Leeuwen.


Wat is er te zien? De SMG TurfSoft TS2 kunstgrasreiniger is uiteraard aanwezig! Al geruime tijd heeft de SMG TurfSoft TS2 zich bewezen op de tennis- en padelbanen. Ook het reinigen van de TopClay en MatchClay banen blijkt een verademing te zijn voor de verenigingen en sportparken. Importeur Van Leeuwen Landbouw-, tuin- en parkmachines uit Benthuizen heeft deze toepassing inmiddels bij meerdere verenigingen getest en de machine ook verkocht. Door de SMG TurfSoft TS2 te gebruiken op de TopClay en MatchClay banen, wordt de waterdoorlatendheid sterk verbeterd.

De SMG TurfSoft TS2 is niet alleen te verkrijgen in benzine, maar ook in accu-uitvoering. Hierdoor werkt de machine CO2-neutraal en is er minder lawaai op de baan en minder overlast voor spelers en omgeving. De accu's zijn uitwisselbaar met de complete lijn 82V accumachines van Cramer, waardoor dit extra mogelijkheden en gemak biedt voor onderhoud op het sportcomplex. Graag tot ziens op 7 maart in Houten!


LEES OOK
Voorbeschouwing op de Vakbeurs Sportaccommodaties
22-01-2024 | ADVERTORIAL
176 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER