Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Voorbeschouwing op de Vakbeurs Sportaccommodaties (2)

ADVERTORIAL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, donderdag 25 januari 2024
128 sec


De Vakbeurs Sportaccommodaties vindt dit jaar plaats op donderdag 7 maart in Expo Houten. In de komende editie van vakblad Fieldmanager schenken we extra aandacht aan deze beurs én de standhouders. Ook online melden onze partners wat zij op deze beurs te bieden hebben.

Vos Capelle trekt deze beurseditie samen op met partnerbedrijven
Vos Capelle trekt deze beurseditie samen op met partnerbedrijven

Vos Capelle voor het eerst samen met partners in stand

Dit jaar nemen wij voor het eerst samen met onze partners, ICL Growing Solutions, Barenbrug, Koppert Biological Systems, Aqua Aid en Olmix deel aan de Vakbeurs Sportaccommodaties. We richten ons vanuit onze stand op een duurzame toekomst, waarbij wij samen met onze partners streven naar een gezonde bodem, kwalitatieve voeding en natuurlijke weerbaarheid van het gewas.


Onze partners kunnen je meer vertellen over verschillende onderwerpen. Zo presenteert Olmix de eerste Marathon meststof met zeewier en vertelt Barenbrug je alles over Resilient Blue, de grastechnologie die veerkrachtig met weersextremen omgaat. ICL praat je bij over eqo.s, de nieuwste duurzame coating technologie voor gecontroleerd vrijkomende meststoffen voor gras en Aqua Aid laat je kennismaken met PBS 150, een langdurig werkende waterverdeler die gebruik maakt van een unieke 3D molecuulstructuur. Ook Koppert staat klaar om je alles te vertellen over de biologische bestrijding van engerlingen. En natuurlijk vind je ook ons, Vos Capelle, in de stand met uitgebreide informatie over onze eigen VOSCA+ Organic (100% organische) meststoffen.

Van alle bedrijven vind je één of meerdere contactpersonen in onze stand. We verwelkomen je graag op 7 maart in stand 2.109. Hopelijk tot dan!

Voor diegene die het nog niet weten: TopGrass is Finovi geworden!

De beste sportprestaties op de beste sportvelden. Innovatief en duurzaam. Daar richt Finovi zich op. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden de mooiste sportparken van Nederland. Waar passie voor sport en kwaliteit samenkomen. Dat zijn wij, dat is Finovi.
Een nieuwe naam, betekent ook een nieuwe beursstand! Ontdek deze op 7 maart op de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten. Tijdens deze beurseditie, vergeleken met andere edities, komt er meer focus te liggen op het onderhoud van sportvelden. Want goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur, minder blessures en nóg langer de beste sportprestaties op de beste sportvelden. Belangrijk dus!


Op 7 maart geven we je het best passende advies voor jouw sportaccommodatie. Vertel ons wat jouw ambities zijn en wij helpen je ze te realiseren. En dat doen we duurzaam. Want we kijken graag vooruit, naar de toekomst van je sportaccommodatie. Voor een duurzame toekomstvisie.

Wil je al eerder het best passende advies voor jouw sportaccommodatie? Neem dan contact op via info@finovi.nl.

Het kantoor van Smits BV in Veldhoven (bron: Smits BV)

Smits gaat elke uitdaging op het gebied van watertechniek aan

Smits Leading Water Solutions is tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties te vinden in standnummer 2.4.18.
Smits BV is sinds 1966 leverancier van innovatieve wateroplossingen in de Benelux voor onder andere sport en golf en de openbare ruimte. Met een team van meer dan 65 collega's is Smits uw partner op het gebied van watertechniek, van advies tot realisatie. Smits realiseert en adviseert op het gebied van watertechniek, onder andere voor natuurgrasvelden, kunstgrasvelden, gravelbanen en golfbanen. Smits beschikt over een eigen boorwagen en een 24/7-servicedienst en kan u daardoor compleet ontzorgen als het gaat om watervoorziening of om aanleg en onderhoud van beregeningsoplossingen.


Op de Vakbeurs Sportaccommodaties kunnen bezoekers kennismaken met Smits Leading Water Solutions en meer te weten komen over recente projecten, aanpak en service. Heeft u een uitdaging op het gebied van watertechniek? Bezoek dan de stand van Smits, waar de adviseurs u graag persoonlijk ontmoeten. Daarnaast vertellen zij graag over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van meet- en regeltechniek. Data en inzichten worden steeds belangrijker bij het onderhouden en beregenen van sportvelden. In combinatie met innovatieve besturingssystemen helpen data bij het duurzaam inzetten van water. Vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u alvast meer weten over Smits? Neem dan contact op via telefoonnummer 040 253 2539 of kijk op www.smitsveldhoven.nl.


LEES OOK
Voorbeschouwing op de Vakbeurs Sportaccommodaties
22-01-2024 | ADVERTORIAL
176 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER