Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Thimo de Nijs verkozen tot Fieldmanager Student of the Year 2023

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Giel de Ligt, woensdag 22 november 2023
76 sec


Prestigieuze vakprijs uitgereikt tijdens Green Gala in Den Bosch

Thimo de Nijs mag zich een jaar lang Fieldmanager Student of the Year noemen. De uitslag van de verkiezing is vanavond bekendgemaakt tijdens het Green Gala in 's Hertogenbosch. Deze vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt door een deskundige jury.

Thimo de Nijs
Thimo de Nijs

De vierentwintigjarige Thimo de Nijs is fieldmanager bij RKC Waalwijk. De winnaar nam het bijbehorende beeldje in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Jacco Hofmeijer.

De Nijs is bij RKC Waalwijk in de voetsporen van zijn vader getreden, die voorheen fieldmanager was bij de voetbalclub uit Waalwijk. De vierentwintigjarige De Nijs geeft nu leiding aan een fieldmanagementteam van zes medewerkers, verdeeld in een grasteam en een facilitair team.

Als zij-instromer moedigt De Nijs alle jongeren aan om voor zijn vak te kiezen. 'De schoolbanken zijn niet de enige weg naar een leuk beroep; dat bewijst het fieldmanagementvak. Daarin kun je overigens altijd blijven leren en opleidingen en cursussen volgen. Maar ik wil benadrukken dat dit vak geschikt is voor iedereen die het wil doen.'

Fieldmanager of the Year 2023

Naast de Fieldmanager Student of the Year 2023 verkiezing voor de aanstormende talenten, was er ook een algemene verkiezing: Fieldmanager of the Year 2023. Deze werd gewonnen door Gertjan Hilarius , werkzaam bij sc Heereveen.
Hilarius deed een oproep om de sector scherp te houden op de noodzaak van nieuwe aanwas: 'We moeten tijd en energie steken in de jeugd om het vak op peil te houden. Dat gaat niet vanzelf; daar moet je wat voor doen.' Hilarius zelf doet dat in samenwerking met Scholengroep Aeres (locatie Heereveen). Hilarius heeft met Aeres een soort kweekschoolstructuur weten op te zetten, met als resultaat dat er wekelijks klassen bij Hilarius op het werk komen kijken.
Jury Fieldmanager Student of the Year
De vakjury bestaat naast voorzitter Jacco Hofmeijer uit Johan v. Apeldoorn en Toine Hattink.


Sponsor en ontwikkeling

De Fieldmanager Student of the Year-verkiezing wordt gesponsord door Toro. Vakblad Fieldmanager van uitgeverij NWST in Nijmegen organiseert de verkiezing in deze vorm voor het eerst. 'Er lopen zoveel talenten rond in deze sector, dat het eigenlijk gek was dat deze verkiezing nog niet bestond,' verklaart hoofdredacteur Van Iersel van vakblad Fieldmanager de toevoeging van deze nieuwe prijs. 'Wij willen met de studentverkiezingen jongeren ook uitdagen om zich met elkaar te meten.'


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Kennisdag over natuurinclusieve sportlocaties
woensdag 26 juni 2024
t/m woensdag 26 juni 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER