Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

GKB Combitool is multifunctioneel inzetbaar op natuur- en kunstgras

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ellen Zevenbergen, maandag 29 mei 2023
115 sec


Wilt u uw sportveld, golfbaan of gazon snel en eenvoudig in topconditie krijgen? Dan is de GKB Combitool de juiste machine! De Combitool is het antwoord op de vraag naar een machine om onderhoud eenvoudig, goed en goedkoop te kunnen uitvoeren. De GKB Combitool geeft deze mogelijkheid door meerdere bewerkingen in één machine te combineren.


Standaard wordt de Combitool geleverd met een borstel, een kriebeleg, een slitter en een rol. Daarnaast zijn er ook snijschijven verkrijgbaar. De Combitool is geheel naar wens samen te stellen, op basis van de behoefte van uw natuur- en/of kunstgrasveld. Het monteren van dubbele uitvoeringen is daarbij ook mogelijk. Het eventueel wisselen van bewerkingstools gaat snel en gemakkelijk. Op de kriebeleg na, kunnen alle tools onafhankelijk van elkaar op de gewenste diepte ingesteld worden. In het frame van de Combitool kunnen gewichten geplaatst worden, zodat u ook op harde grond uw werk kunt doen. De Combitool is te verkrijgen in vier werkbreedtes, variërend van 1,20 m tot 2,40 m.

Chemievrij onderhoud

Chemievrij onderhoud vraagt om meer mechanisch veldbeheer. De borstel, kriebeleg, slitters en snijschijven zijn hier zeer geschikt voor. Door het onkruid te bewerken met deze tools, houdt u het klein en krijgt het geen kans om te groeien. Op de korte termijn kost chemievrij onderhoud meer inspanning, maar op de lange termijn krijgt u er een gezondere en duurzamere grasmat voor terug.


Kunstgrasvelden

Ook voor kunstgrasvelden kunt u de Combitool gebruiken. De borstel en kriebeleg kunnen geactiveerd worden door de andere bewerkingstools volledig omhoog te draaien, zodat ze het grondoppervlak niet raken. Regelmatig borstelen van het veld voorkomt slechtere drainage, slechtere sporttechnische eigenschappen door verharding en het beeld van een vervuild veld. Het geborstelde veld krijgt weer dezelfde uitstraling als op de dag van ingebruikname.


Ideale machine

Dankzij de multifunctionaliteit is de Combitool de ideale machine voor onder andere sportlocaties, golfbanen, scholen, lokale overheden en aannemers. Als sportclub wilt u niet een machine kopen die vervolgens maar twee keer per jaar gebruikt wordt. Met de veelzijdige Combitool zal dat u niet overkomen. Ondanks de eenvoudige uitvoering biedt de machine de mogelijkheid om de presentatie, bespeelbaarheid en gezondheid van het oppervlak op een gemakkelijke manier enorm te verbeteren. Met de Combitool voert u altijd het juiste onderhoud uit, wat de eisen ook zijn. Dit maakt de Combitool tot de ideale machine voor uw sportveld!


'Fijn dat Gras Innovatie dag weer plaatsvindt'

Jan-Willem Kraaijeveld, directeur van GKB Machines, vindt het fijn dat de Gras Innovatie Dag weer plaatsvindt. Hij neemt bijna het volledige programma dat zijn bedrijf voert voor grasonderhoud mee naar Utrecht. 'In het verleden waren soortgelijke dagen altijd een groot succes. Nu corona voorbij is, kan het weer en vind ik het fijn dat NWST de organisatie weer heeft opgepakt. Het is een heel praktische dag waarop in het veld kennis gedeeld wordt door marktpartijen van verschillende merken.'
GKB pakt zelf flink uit op deze dag en neemt de volgende machines mee. De Combinator, dit is een freesmaaier annex verticuteermachine; de Ecodresser, voor het milieubewust dressen van sportvelden en golfbanen; de Sandspreader, een bezandingsmachine; de Combitool die verschillende bewerkingen kan uitvoeren, zoals borstelen, kriebeleggen, slitter/topbeluchten en rollen; de Combiseeder, voor effectief inzaaien en doorzaaien; De VStrong om te verticuteren en tot slot de Deep Tine Aerator (DTA). Deze DTA is te vergelijken met een vertidrain en geschikt om diep te beluchten.

Evenement: Gras Innovatie Dag
Locatie: Sportpark Zuilen in Utrecht
Datum: donderdag 8 juni 2023
Toegang: GRATIS
Website: www.grasinnovatiedag.nl

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER