Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Vernieuwde sportvelden moeten Capelle nog sportiever te maken

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 17 februari 2023
64 sec


Met het motto 'Bewegen loont. Altijd!' wil Sportief Capelle de inwoners van Capelle aan den IJssel in beweging brengen. Antea Sport hielp daar een handje bij door drie voetbalvelden en acht tennisbanen in een nieuw jasje te steken.

Lian Witteveen
Lian Witteveen

Met deze renovatie beschikken twee voetbalverenigingen en één tennisclub weer over strakke en frisse sportvelden. Lian Witteveen blikt namens Sportief Capelle met een tevreden gevoel terug op de renovatie.

Bij TC Capelle verzorgde Antea Sport de renovatie van acht kunstgras tennisbanen. Bij deze renovatie werden de banen omgebouwd naar TennisPro Vision. Dit type tennisbaan combineert het weatherproof karakter van kunstgras met de speleigenschappen van een gravelbaan. Dankzij deze ombouw naar TennisPro Vision kan er bij TC Capelle ook bij slechte weersomstandigheden gewoon worden gespeeld. Gelijktijdig met de ombouw van de tennisbanen werden ook de hoofddrain vervangen en het tegelwerk aangepast.

Voetbalvelden

Naast acht tennisbanen werden ook drie kunstgras voetbalvelden in Capelle aan den IJssel vernieuwd. Eén veld bij CVV Zwervers en twee velden bij VV Capelle werden door de specialisten van J&E Sports voorzien van een FieldTurf Quattro 45-16 ProMax Hydroflex kunstgrasmat. De vervangen kunstgrasmatten zijn vervoerd naar Amsterdam, waar ze in de recyclingfabriek van GBN AGR worden gerecycled. Ook rondom de voetbalvelden werden diverse vernieuwingen doorgevoerd, zoals bijvoorbeeld extra schoonloopvoorzieningen, extra tegelwerk en een doelopstelplaats.


Positief

Lian Witteveen kijkt namens Sportief Capelle positief terug op de renovatie van de velden. 'Dankzij een goede planning creëerden we met elkaar meer tijd om het werk te leveren. Dat maakte de samenwerking heel prettig. Er stond minder druk op, waardoor we nog meer aandacht konden besteden aan een perfect eindresultaat. De verenigingen zijn dan ook heel tevreden met hun nieuwe velden, maar ook met de wijze waarop deze tot stand zijn gekomen. Wat tijd, geld en kwaliteit betreft, is alles binnen de gestelde kaders opgeleverd. Zeer fijn was het snelle schakelen en het adequaat afhandelen van vragen, acties en zaken.'


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER