Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Verouderde beregeningsinstallatie bij Pinoké wordt vervangen

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, maandag 19 december 2022
49 sec


Beregening Service Nederland (BSN) en Pinoké zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Er hangt een BSN-sponsordoek langs veld 16 en in de winterstop wordt de sterk verouderde beregeningsinstallatie vervangen.

(archieffoto NWST)
(archieffoto NWST)

Tim Keuter, commercieel manager van BSN: 'Als Beregening Service Nederland willen wij graag onze relaties ontzorgen op het gebied van duurzaam watermanagement. Hoe mooi is het dan om met Pinoké, de top van Nederland, maar ook een familieclub met breedtehockey, een partnership aan te gaan voor de komende jaren. Wij zijn een trotse partner en danken hun voor het vertrouwen!'

Astrid Ventevogel, voorzitter van Pinoké, is ook blij met de samenwerking : 'Al jaren kijken wij angstig naar buiten, omdat de beste velden van Pinoké het aller slechtst tegen vorst kunnen. Elk jaar weer heel veel schade. Gelukkig hebben we nu een leverancier die ons helpt met het vernieuwen van de installatie en straks dus een goede sproei-installatie, in partnership met Beregening Service Nederland.'

Winterstop

De eerste zichtbare stap van deze nieuwe samenwerking is dus dat de extreem verouderde beregeningsinstallatie van de velden 16 & 17 (waaronder dus het hoofdveld) in de winterstop vervangen wordt. De installatie wordt compleet vernieuwd, de sproei-capaciteit wordt uitgebreid en het besturingssysteem wordt gemoderniseerd.
Vanaf februari 2023 kan de hockeyclub ook sector-gestuurd sproeien. Nu kunnen ze alleen nog een heel veld besproeien, straks kan gekozen worden voor het sproeien van een half veld of alleen de cirkels voor strafcornertrainingen. Dit zal Pinoké een flinke besparing opleveren, zowel qua waterverbruik als elektriciteit.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER