Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Christiaan Arends nieuwe CEO Vanmac en Trilo

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, donderdag 1 september 2022
59 sec


Vanmac Group, de overkoepelende organisatie van Vanmac Turf Equipment en Trilo Smart Industries, heeft met ingang van 16 augustus 2022 Christiaan Arends aangesteld als nieuwe CEO. Hij zal samen met aandeelhouders Leo van Loen en Peter van Mispelaar de Board van Vanmac Group vormen.


Christiaan Arends werkte hiervoor bij Barenbrug Group. Hier heeft hij bijna 25 jaar gewerkt op diverse posities in binnen- en buitenland, maar de laatste 8 jaar als Head of Marketing & Sales.

De ondernemingen Trilo Smart Industries (producent veeg-, maai- en zuigwagens, bladblazers en verticuteereenheden) en Vanmac Turf Equipment (handelshuis voor wereldwijde handelsactiviteiten binnen de graszodenindustrie) worden gesplist en krijgen ieder hun eigen bedrijfslocatie. Als reden geeft het bedrijf de forse groei van afgelopen jaren en de eigen ambities van de verschillende bedrijven. De splitsing van beide bedrijfsonderdelen moet het mogelijk maken de activiteiten verder uit te bouwen en te optimaliseren. Vanmac Group zal daarbij centrale bedrijfsprocessen blijven aansturen zoals financiƫn, marketing, Human Resources, Research & Development en ICT. De Group zal zich vooral ook gaan richten op new business, innovatie en partnerships met nieuwe bedrijven.

De splitsing van beide bedrijfsonderdelen moet het mogelijk maken de activiteiten verder uit te bouwen en te optimaliseren

Bijdrage

Over zijn nieuwe functie zegt Arends: 'Ik ben blij dat ik een bijdrage mag gaan leveren aan dit prachtige bedrijf dat machines van hoge kwaliteit maakt en verkoopt en waar men trots is op wat men maakt en doet. Er is een serieuze ambitie om het bedrijf verder te laten doorgroeien. Ik zie ernaar uit om dit samen met alle collega's te verwezenlijken'. Leo van Loen en Peter van Mispelaar blijven actief in de board, waar van Loen verantwoordelijk wordt voor Innovation en van Miseplaar verantwoordelijk wordt Strategic Business Development.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER