Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Combinatie Jeugdzorg opent pannaveld van Antea Sport

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Giel de Ligt, woensdag 10 augustus 2022
66 sec


Vier dagen nadat basisschool De Opstap haar gewonnen pannaveld opende, nam ook Combinatie Jeugdzorg in Mierlo haar pannaveld in gebruik. Beide organisaties wonnen een pannaveld dat door Antea Sport en een aantal partners beschikbaar werd gesteld.


Combinatie Jeugdzorg helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij complexe vragen over opvoeden en opgroeien, met als doel elk kind een veilig thuis en een veilige toekomst te bieden. Op de nieuwe 24-uursbehandellocatie in Mierlo heeft Combinatie Jeugdzorg daarvoor twee kleinschalige behandelgroepen voor vier tot zes jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Ook de gezinnen en het directe netwerk van deze kinderen worden intensief bij de behandeling betrokken.

Midden in de samenleving

De nieuwe locatie in Mierlo is een gewoon huis in een gewone woonwijk, waar kinderen midden in de samenleving op een zo gewoon mogelijke manier kunnen opgroeien. Om de organisatie daarbij te helpen, is in overleg met partner Kinderhulp besloten om het tweede pannaveld aan deze locatie te doneren. Nu hebben de jongeren een fijne, sportieve uitlaatklep en een plek om samen te spelen.


Goed voor de maatschappij

Directeur Gosewin Bos van Antea Sport is blij dat het pannaveld goed wordt benut. "Omdat we vanwege corona twee jaar geen sportbeurzen konden bezoeken, wilden we met dat budget iets goeds voor de maatschappij doen. Zo kwamen we op het idee om samen met Kinderhulp, Jantje Beton, J&E Sports, Duvano, Gebroeders Van de Ven en onze marketing- en communicatiepartner Rebelation twee pannavelden te doneren. We zijn dankbaar dat we hiermee mogen bijdragen aan een fijne plek voor kwetsbare kinderen."


Prachtcadeau

Ook Combinatie Jeugdzorg is blij met het pannaveld. "Een kale tuin die wordt omgetoverd tot een sport- en speelplek voor onze jongeren die daar verblijven. Iets wat wij als organisatie zonder deze gulle sponsoren nooit hadden kunnen betalen. Hoe cool is het dat je op school kunt zeggen dat je een eigen pannaveld in de tuin hebt?! Natuurlijk zijn vriendjes op deze locatie ook van harte welkom. Een prachtcadeau!"


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024
Nationale Sportvakbeurs
woensdag 6 november 2024
Dertiende editie Nationale Sport Vakbeurs
woensdag 6 november 2024
t/m woensdag 6 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER