Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Werkgroep bezig met voorbereiding kunstgrascongres BSNC

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, maandag 13 juni 2022
35 sec


Op een nog nader te bepalen locatie centraal in Nederland vindt 4 oktober van 09.30 tot 16.00 uur het BSNC-kunstgrascongres plaats. Het 'kunstgres' is het broertje van het 'congras', het congres over alles wat te maken heeft met (hybride) grassportvelden dat in februari 2023 plaatsvindt.


Een werkgroep bestaande uit BSNC-leden en een vertegenwoordiger vanuit Sportinnovator werkt momenteel aan het programma. Er wordt nagedacht over de volgende thema's en onderwerpen: recycling en hergebruik van kunstgras- en hybridesportvelden; biologische afbreekbare kunstgrasvelden en infillmaterialen (ECHA); nonfill kunstgrasvelden; zorgplicht maatregelen kunstgrasvelden; warmtewinning en -opslag bij kunstgrasvelden; watermanagement bij het beheer van sportvelden; onderhoud van kunstgrasvelden; duurzaam machinegebruik bij aanleg, onderhoud en beheer van sportvelden; duurzaam / circulair inkopen en aanbesteden; duurzaamheidslabel voor sportvloeren en de LCA-tool.

Werkgroep

De werkgroep bestaat uit: Johan ten Cate (gemeente Meppel), Gert-Jan Kieft (ISA Sport), Evert Mandemaker (BAS Sport), Martin Olde Weghuis (Sportinnovator), Matthijs Verhoef (CSC Sport), Gertjan de Vet (De Vet management), Hans Arends (BSNC-bureau) en Bastiaan Buster (BSNC-bureau).


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER