Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Selectline, Sudlac en Mardenkro samen verder onder de naam Lumiforte

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, woensdag 5 januari 2022
36 sec


SelectCoat BV, Sudlac SAS en Mardenkro BV, bedrijven die innovatieve tuinbouwcoatings en sportveldbelijning produceren, gaan samen verder onder de bedrijfsnaam Lumiforte. Lumiforte is onderdeel van coƶperatie Horticoop. De coatings van Lumiforte blijven onder de merknamen Sudlac, ReduSystems en Selectline beschikbaar voor klanten.


'In het proces van de naamswijziging worden tevens verschillende bedrijfsactiviteiten verder geoptimaliseerd, waaronder productie, logistiek en marketing. Dit komt onze klanten ten goede', legt CEO Guido Janssen van Lumiforte uit.
Lumiforte blijft in de tuinbouw vasthouden aan de vertrouwde merken Sudlac en ReduSystems. Janssen: 'Die zijn immers stevig verankerd in de markt en hebben ieder hun eigen specifieke eigenschappen en marktbenadering. De klant kan precies dat product kiezen dat het beste bij zijn bedrijf, klimaat en teelt past.'


Sportbranche

In de sportbranche is Lumiforte met de merknaam Selectline actief als producent van sportveldbelijning en belijningsmachines. Selectline biedt een complete range aan kant-en-klare coatings en concentraat coatings die uitblinken in witheid en slijtvastheid. Inmiddels een begrip voor veel Europese voetbalstadions en verenigingen.


Lumiforte blijft met het vertrouwde netwerk van distributeurs en groothandels wereldwijd samenwerken.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER