Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Demonstratie robotbelijnen in Alblasserdam door Milati

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, maandag 6 mei 2019
35 sec


Op donderdag 16 mei geeft Milati Grass Machines een demonstratie met de Intelligent One-robotbelijner op het voetbalveld van Voetbalvereniging Alblasserdam.


Uniek bij deze demonstratie is dat de ingenieur van de Intelligent One, Stefan Thilemann uit Denemarken, ook aanwezig is. Deze robot voltooit de eerste markering van een heel voetbalveld in slechts dertig minuten. De Intelligent One wordt wereldwijd uitgezet en Milati Grass Machines is de enige dealer voor Nederland. Arjen Spek, eigenaar van Milati zal de demonstratie verzorgen en geeft tevens een presentatie.

Naast de presentatie van Milati over de Intelligent One komt ook Hans Kok, sinds enkele maanden adviseur bij Grasmeesters, een korte presentatie geven. Grasmeesters is bekend als adviseur van internationale (betaald-) voetbalverenigingen en gemeentes.

Wil jij deze informatiemiddag en demonstratie ook bijwonen? Dat kan gratis. Het programma start om 13.00 uur en duurt ongeveer tot 16.00 uur. Meld je aan via info@milati.nl en vermeld hierbij namens welke vereniging, aannemer of gemeente je aanwezig wil zijn. Meer informatie vind je op de Facebook-pagina van Milati.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER