Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Wie wordt Fieldmanager of the Year 2019?

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 6 april 2018
39 sec


Wie wordt de opvolger van Marc Grooteman als Fieldmanager of the Year 2019?

De laatste Fieldmanager of the Year-verkiezing is natuurlijk nog maar net achter de rug, met Marc Grooteman als trotse winnaar. Vakblad Fieldmanager start binnenkort al met de voorbereidingen voor een nieuwe editie en daarom wordt de inschrijving al geopend.

Het vakblad Fieldmanager organiseert volgend jaar voor de achtste keer op een rij de verkiezing van de Fieldmanager of the Year, mede mogelijk gemaakt door Jean Heybroek (Toro), Melspring en DLF.

Afgelopen jaren ging de prijs naar Theo van Rossenberg, Bernard van den Bosch, Peter Mook, Bertus Carelse, Ad van de Luijtgaarden, Gerard Verweijen en Marc Grooteman.

Denk jij dat je voor deze award in aanmerking komt? Of ken je een collega sportveldbeheerder waarvan je vindt dat hij of zij een goede kandidaat is? Geef dan vandaag nog naam en sportveldcomplex per e-mail door aan Hein van Iersel via lieke@nwst.nl.

Kandidaten kunnen zich ook aanmelden door het formulier in te vullen via onderstaande link. Er wordt met name ook gezocht naar jong talent en sportveldbeheerders in dienst van aannemers en adviesbureaus.

KLIK HIER VOOR DE VRAGENLIJST VAN DE FIELDMANAGER OF DE YEAROm te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER