Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Aanleg atletiekbaan sportlandgoed De Haamen in Beek

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 27 april 2017
48 sec


Als onderdeel van sportlandgoed de Haamen in Beek is een atletiekbaan aangelegd voor de atletiekvereniging. Een opwaardering en verplaatsing van een halfverharde baan naar een kunststof wedstrijdaccommodatie voor de atletiekvereniging en de andere sporters in de gemeente Beek.

Het sportlandgoed onderscheidt zich door een zeer open karakter en heeft, naast huisvesting van diverse verenigingen, een belangrijke functie voor ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking. Voor deze mensen wordt "De Haamen" dé plaats om wekelijks te bewegen, te ontmoeten en te recreëren. Het sportlandgoed faciliteert een tal van gebruikers en biedt volop mogelijkheden voor bewegen in een dynamische openbare ruimte.

Naast de atletiekbaan is door middel van een open padenstructuur het volledige landgoed ook een mooi gebied om te wandelen of als onderdeel van een trimloop. De padenstructuur zorgt er ook voor dat de gerealiseerde voorzieningen goed bereikbaar zijn voor alle gebruikers. Gecombineerd met de asfaltbaan voor onder andere skeeleren en handbiken om de atletiekbaan zorgt dit voor de een beweegvriendelijke sportomgeving.
Kragten is geselecteerd om voor dit ambitieuze plan het ontwerp te maken samen met verenigingen, omwonenden en de gemeente. Na het ontwerp is Kragten gestart met de technische voorbereiding van het sportpark. Bij de uitvoering is Kragten betrokken als projectmanager, directievoerder en toezichthouder. Een mooi project van A t/m Z begeleidt door Kragten.

Naam opdrachtgever: Gemeente Beek
Contactgegevens opdrachtgever: 046-43 89 222

Naam adviesbureau: Kragten bv
Contactpersoon adviesbureau: De heer C. ter Bogt (Christiaan)
Contactgegevens architect: 088-33 66 333, info@kragten.nl
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER