Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Wat u ziet tijdens de 6e editie

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
woensdag 8 maart 2017
56 sec


Donderdag 9 maart vindt de zesde editie van de Dag van de Sportaccommodatie plaats.

Tijdens deze dag zien bezoekers alle nieuwigheden op het gebied van bouw, gebouwinrichting, terreininrichting, ondergronden, sportmaterialen en dienstverlening. Maar liefst 170 exposanten presenteren er hun producten en diensten. Volgens de organisatie zijn op de beursvloer tientallen innovaties en nieuwigheden te zien.

Tijdens de dag worden een tiental lezingen verzorgd. Zo besteedt Patrick Balemans (KNVB) aandacht aan de vraag hoe kunstgrasvelden er in 2018 uitzien. Matthijs de Bruin (NOC*NSF) spreekt over nieuwe normering sportvloeren en -accommodaties en Dick Zeegers (SWS) vertelt over de financiƫle positie van sportverenigingen. Ook komen thema's als microplastics en de Green Deal Sportvelden aan bod.

Innovatieprijs Sportaccommodaties
Tijdens de dag wordt tevens de eerste Innovatieprijs Sportaccommodaties uitgereikt. Uit twaalf inzendingen zijn DLF, Sportbedrijf Drachten en Kragten genomineerd. DLF is genomineerd met het product Pronitro, een graszaadcoating met stikstof die zorgt voor een betere betredingstolerantie. Adviesbureau Kragten maakt kans met Skills Garden, een bewegingsvoorziening in de openbare ruimte die verschillende grondvormen van bewegen combineert. iSpace Sports van Sportbedrijf Drachten is een interactieve, intelligente en innovatieve bewegingsruimte.

De Innovatieprijs Sportaccommodaties werd tijdens de Dag van de Sportaccommodaties 2016 in het leven geroepen op initiatief van BSNC, VSG en NOC*NSF en is bedoeld om nieuwe concepten te stimuleren en innovatie onder de aandacht te brengen bij bedrijfsleven, opdrachtgevers en gebruikers.

De afgelopen jaren groeit de beurs; vorig jaar kon ze rekenen op 1.463 bezoekers. Naast het aantal bezoekers groeit ook het aantal exposanten. Vooral op het gebied van binnensportaccommodaties was er in 2016 een groei te zien, zo meldde de organisatie eerder. Meer informatie over de dag is te vinden via deze site.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER