Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Copier Advies & Engineering B.V. heet vanaf nu: Newae

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Kelly Kuenen, dinsdag 4 oktober 2016
38 sec


Op de dag van de openbare ruimte lanceerde Copier Advies & Engineering B.V. zijn nieuwe naam: Newae.

De naamsverandering volgt op een nieuwe koers die het bedrijf gaat varen, met meer aandacht voor beheer, beleid en proces, ondersteund door gedegen technische kennis, zo laat het bedrijf weten in een persbericht.

Newae werkt met 30 collega's in Nederland aan projecten in de buitenruimte. De naamsverandering moet bijdragen aan een verdere groei van het bedrijf. Enerzijds betekent de naam een nieuwe weg ('new way'), anderzijds een nieuwe manier van advies en engineering ('new AE').

'Tijden veranderen'
Volgens Newae moet er met steeds meer factoren rekening worden gehouden waar het gaat om ruimtelijke kwaliteit. Opdrachtgevers verwachten meer van bureaus; zij zijn de regisseurs en houden zich om die reden minder bezig met de technisch inhoudelijke zaken. Ze zoeken een partij die aan de voorzijde mee kan denken, en idee├źn tegelijkertijd kan doorvertalen naar haalbare plannen. "De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan ons kennisniveau, we voelen dat het nu tijd is om daarmee naar buiten te treden," zegt Teun Crum, directeur van Newae.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER