Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Radiografisch maaien met Agria en optimaal beluchten met Redexim in stand Gebr. Bonenkamp

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 26 december 2019
36 sec


Gebr. Bonenkamp is in de loop der jaren uitgegroeid van een smederij naar een vooruitstrevend mechanisatiebedrijf met meerdere vestigingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere tuin- en parkmechanisatie en bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het assortiment van Gebr. Bonenkamp is met veel zorg en aandacht samengesteld en bestaat uit verschillende kwaliteitsmerken.


Bezoek Gebr. Bonenkamp in stand 627 op de Groene Sector Vakbeurs en laat u verrassen door de innovatieve mogelijkheden van machines uit zijn assortiment. Een professioneel team van vertegenwoordigers informeert en adviseert vol enthousiasme over dit assortiment en de mogelijkheden ervan, van het radiografisch maaien van taluds met Agria tot het optimaal beluchten van elke grasmat met Redexim. Samen gaan zij op zoek naar de best passende oplossing voor de uitdagingen waar u tegenaan loopt.

De service stopt niet bij de verkoop van machines. Gebr. Bonenkamp is ook sterk in onderhoud en reparaties en houdt uw machine(s) in topconditie. Hierbij worden originele onderdelen gebruikt die voorradig zijn in het magazijn.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER