Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Jan-Willem Rotteveel toegetreden tot bestuur Stichting Beurshal

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hein van Iersel, vrijdag 21 september 2018
40 sec


Jan-Willem Rotteveel (1984) is namens de KVCB als bestuurslid toegetreden tot het bestuur van Stichting Beurshal. Hij volgt Alex Schoemaker op. Jan-Willem is medefirmant van vaste plantenkwekerij Gebroeders Rotteveel in Noordwijk en voorzitter van Perennial Power (het promotie-initiatief vanuit de vaste planten).


Binnen het bedrijf houdt Rotteveel zich bezig met de verkoop en hij is dan ook een actieve Varb gebruiker. Persoonlijk vindt hij het interessant om bij een organisatie als Varb betrokken te zijn en mee te denken over haar toekomst. In 2009 verscheen in Boom in Bunsiness een interview met Rotteveel.

Stichting Beurshal
Stichting Beurshal is een onafhankelijke sectororganisatie die zich inzet voor het bevorderen van handel in het buitengroen. Varb is hét vraag en aanbodsysteem voor buitengroen en een dienst van Stichting Beurshal. Varb faciliteert het bijeenbrengen van vraag en aanbod waardoor telers en handelaren op een efficiënte manier producten kunnen kopen en verkopen. Al ruim 25 jaar staan deelnemers in contact met 780 bedrijven en ruim 1000 gebruikers uit Nederland en België. Het aanbod is breed en altijd actueel en bestaat uit een breed palet aan buitengroen. Het platform kent verschillende functies en is te raadplegen op elk apparaat met een internetverbinding.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER