Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen

Events


VACATURES
GREENFORUM
ARTIKELEN
Een grofstoffelijke maaier, maar dan net een slagje minder
In onze familie is het not done om elkaar lomp te nomen. Wij gebruiken het woord grofstoffelijk. Het is hetzelfde en betekent hetzelfde, maar klinkt net wat vriendelijker. Met sportveldmaaiers die met 40 of 50 kilometer per uur achter een bovenmaat Fendt of John Deere van sportveld naar sportveld hobbelen, is eigenlijk hetzelfde aan de hand.
Eenpitters in sportadvies
Het viel de reactie van Fieldmanager op: de laatste twee, drie jaar liet een kleine stortvloed aan eenpitters in sportadvies zien. Jonge professionals die voor zichzelf een toekomst als adviseur zien. Vakblad Fieldmanager verzamelde een aantal van hen in het stadion van FC Utrecht. De centrale vraag was: hoe ontwikkelt de markt zich en hoe zien zij hun rol in dat geheel?...
Return of the Roberine
Met de splinternieuwe Roberine F3 blaast machinefabrikant Votex in Enschede het legendarische merk Roberine nieuw leven in. De moderne Roberine F3 mag dan een volledig nieuw ontwikkelde zelfrijdende hydraulische klepelmaaier zijn, met de slogan 'The Mowing Company since 1951' legt Roberine een duidelijke link naar het verleden.
Sla uw slag met duurzaam onderhoud op honkbalvelden
De gemeente Den Bosch had problemen op haar tien jaar oude honkbal- en softbalvelden. Het water liep niet meer goed weg door het gravel. Gravel wordt ook gebruikt bij de tennissport, waar de laatste jaren veel vooruitgang is geboekt. Is het toepassen van deze technieken ook zinvol voor de honken softbalsport?