Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Heracles: ‘verbod kunstgras vanaf 2020-2021 is onzin’

maandag 4 juni 2018

Algemeen directeur Rob Toussaint van Heracles Almelo stelt dat het absoluut niet waar is dat er voor kunstgras in de eredivisie vanaf seizoen 2020-2022 een verbod geldt.

Toussaint reageerde daarmee op het bericht in de Telegraaf van vrijdagochtend. Daarin werd gemeld dat alle Eredivisiewedstrijden vanaf seizoen 2020-2022 op natuurgras moeten plaatsvinden. Deze afspraak zou zijn gemaakt tijdens een bijeenkomst met het merendeel van de clubdirecteuren in Zürich. Het besluit moet woensdag worden bekrachtigd tijdens de Algemene Vergadering Betaald Voetbal.

Tendentieus
De directeur denkt dat iemand tendentieus wil zijn en het zo naar buiten heeft gebracht. Hij noemt het bericht 'absoluut niet waar'. Dat geldt volgens hem ook voor de TV-gelden, waar geen besluit over zou zijn genomen. Hij stelt dat over enkele zaken kort is gesproken.

In ontwikkeling
De KNVB was ook nog niet in staat om op de publicatie van De Telegraaf te reageren. De voetbalbond laat weten er nog niets over te kunnen zeggen. Het onderwerp is volgens de bond nog in ontwikkeling. Een woordvoerder liet weten dat clubs woensdagavond nog een vergadering hebben over onder andere het thema kunstgras.

Tubantia.nl

door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES