Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Aanbieders SBR infill: voor een keer de strijdbijl begraven

woensdag 14 maart 2018

Het was een opmerkelijk gezicht. Drie aanbieders van rubber infill -normaal concurrenten- die gebroederlijk samen op een stand stonden op de Dag van de Sportaccommodaties.

"De beurs was voor ons zeer succesvol!", zo melden de verenigde aanbieders van SBR rubber: Granuband, Kargro Recycling en Genan. Hoewel de drie heren op de gezamenlijke stand de term ELT prefereren. ELT staat hierbij voor End of Life Tyre

Wim Migchels, Kargro Recycling vertelde: "Een aantal gemeentes, eigenaren of adviseurs was - als gevolg van onbekendheid met het product of aanwezige onjuiste informatie - nog onzeker over het gebruik van dit beste infill materiaal."

Henk Jan Bos van Genan: "Voor één keer hebben we als leveranciers de strijdbijl begraven, om de misverstanden die soms nog rond ons rubbergranulaat heersten, uit de weg te ruimen."

De verenigde aanbieders van ELT rubber infill merkten begin dit jaar dat er bij een aantal gemeenten, eigenaren en adviseurs nog steeds een zekere mate van onzekerheid bestond bij het toepassen van dit materiaal op kunstgrasvelden. De aanbieders realiseren zich terdege dat het hun verantwoordelijkheid is om de sportsector correct te informeren en deze onzekerheid weg te nemen.

Volgens Jan Aufenacker van Granuband: 'We gaan er van uit dat de keuze voor het infill weer op basis van juiste feiten en niet op emoties en aannames wordt genomen. En daar was het ons juist om te doen tijdens de Dag van de Sportaccommodaties.'
door Hein van Iersel


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES