Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Sportpark Reijerpark Ridderkerk geheel gerenoveerd

donderdag 3 mei 2018

Sportpark Reijerpark in Ridderkerk
In Ridderkerk wordt het Sportpark Reijerpark momenteel geheel gerenoveerd. De werkzaamheden, uitgevoerd door Antea Group Sport, zijn naar verwachting geheel voltooid in augustus dit jaar.

Op het sportpark zijn momenteel handbalvereniging Saturnus, VV Slikkerveer en Korfbalvereniging Ten Donck gehuisvest. Floor Groeneveldt van Antea Group Sport: 'Bedoeling is dat ook korfbalvereniging KCR zich later bij deze clubs aansluit. Om dat mogelijk te maken worden vanaf begin januari nieuwe kunstgraskorfbalvelden aangelegd, inclusief de gehele infrastructuur. Deze bestaat onder meer uit toegangswegen, terrassen, riolering, veldverlichting, OV, hekwerken en dug-outs.'

Na de zomer in gebruik
Volgens Groeneveldt kan KV Ten Donck momenteel al gebruik maken van de korfbalvelden, die in maart gereed kwamen. De overige korfbalvelden worden na de verhuizing van KCR in de zomer in gebruik genomen.

Verspringbak
Naast de korfbalvelden worden door Antea ook de jeu de boules-banen en een sprintlaan met verspringbak aangelegd. Antea kreeg de opdracht voor de herinrichting van sportpark Reijerpark in december 2017. Naar verwachting kunnen de korfbalverenigingen en de scholen vanaf augustus 2018 volop gebruik maken van het geheel gerenoveerde sportpark.


door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM