Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

HV Myra realiseert deze zomer drie watervelden

donderdag 26 april 2018

Op zondag 15 april zijn de handtekeningen gezet voor de realisatie van drie nieuwe watervelden op het complex van Hockeyvereniging Myra.

Ceelen Sport Constructies zal de aanleg van de velden uitvoeren. Henk Schmidt (voorzitter van Stichting Hockeypark Myra) en Nils Mulder, (voorzitter van Hockeyvereniging Myra) hebben samen met André Ceelen (directeur van CSC) hun handtekeningen gezet onder toeziend oog van wethouder Peter Bot (gemeente Amstelveen).

Eigen beheer
De investering is mede mogelijk gemaakt door de overdracht van veld 3 van Sportbedrijf Amstelveen aan HV Myra. Daarmee wordt gezamenlijk bijgedragen aan het Sportbeleid 2013/2020 waar onder andere de volgende doelstelling werd geformuleerd: 'Meer eigen verantwoordelijkheid leggen bij de sportwereld (Sportbedrijf en sportverenigingen) bij het beheer, het onderhoud en de instandhouding van sportfaciliteiten en minder inmenging door de gemeente.'

Grote stap
De vereniging zet met de komst van de drie watervelden op een breed sportief vlak een grote stap, aldus Nils Mulder. 'We bieden nu de mogelijkheid om op een waterveld te spelen, niet alleen voor onze topteams, maar voor al onze leden. We mogen er trots op zijn dat wij dit samen met én voor onze leden kunnen realiseren. Een fantastische accommodatie en schitterend perspectief voor Myra.'

De aanleg van de velden start maandag 18 juni 2018 en duurt ongeveer negen weken. HV Myra zal nog enkele aanvullende sponsoracties organiseren, zodat alle benodigdheden (nieuwe doelen, dug-outs en een scorebord) kunnen worden gefinancierd.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM