Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuw handbalveld DWS in Schiedam opgeleverd

donderdag 26 april 2018

In Schiedam heeft Van Kessel Sport en Cultuurtechniek hard gewerkt aan de realisatie van een compleet nieuw handbalveld voor vereniging DWS. Binnen slechts vijf werkdagen was het nieuwe veld volledig operationeel.

Eind maart startte Van Kessel met de werkzaamheden, waarbij als eerste het oude handbalveld werd opgebroken. Een woordvoerder laat weten: 'Dit was een uitdaging, omdat de dikte van het oude veld aanzienlijk was (25 cm). Het veld was door de jaren heen al meerdere keren voorzien van een nieuwe laag asfalt. Gelijktijdig met het opbreken hebben we de goten en opsluiting rondom het veld aangebracht. Vervolgens werd de funderingsconstructie ge√ęgaliseerd met een nieuwe laag lavasteen. Slechts vijf dagen na de start van het werk hebben we na het profileren en verdichten van de funderingsconstructie (onderlaag) het nieuwe asfalt aangebracht.'

Het werk werd volgens Van Kessel gecompleteerd met een senioren- en jeugdbelijning, nieuwe hekwerken en inrichtingsmaterialen op en rond het veld. 'Met het nieuwe handbalveld kan de vereniging voorlopig weer duurzaam en sportief vooruit,' aldus de woordvoerder van Van Kessel.

door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM