Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

AAA-lux introduceert nieuw bedieningssysteem voor Ledverlichting

donderdag 1 maart 2018

AAA-Lux introduceert een nieuw bedieningssysteem voor Led-verlichtingssystemen. Dit systeem, 'Control Box 2.0' geheten, heeft volgens het bedrijf diverse mogelijkheden voor bediening, zoals een app (AAApp), touchscreen of knoppenkast of een combinatie.

Met het bedieningssysteem kan het licht aan en uit gezet worden en kan de juiste scene (dimstand) gekozen worden. Daarnaast heeft het meer bedieningsgemak, is het eenvoudig te installeren en geeft het meer inzicht door enkele praktische diagnose mogelijkheden.

Softwarekoppelingen
Ook is het mogelijk softwarekoppelingen te maken met managementsystemen of andere softwarepakketten. Een control box is tevens in staat om spanning op de armatuurgroepen te zetten. Verder kunnen er sensoren aan gekoppeld worden, zoals bijvoorbeeld een astronomische klok voor het beperken van de tijd waarop het licht gebruikt kan worden. Dit kan het geval zijn wanneer er bijvoorbeeld vergunningsbeperkingen zijn. Ook kan er een daglichtsensor aan gekoppeld worden, die ervoor kan zorgen dat het systeem alleen werkt wanneer dat nodig is.

Eenvoudige installatie
Het systeem beschikt volgens AAA-Lux over gestandaardiseerde software waardoor het voor installateurs eenvoudig te installeren is. De handelingen om het systeem in te regelen zijn daardoor zeer beperkt en ook het onderhoud ervan wordt eenvoudiger, mede dankzij het diagnose systeem.

Diagnose
De eindklant kan zelf bekijken hoeveel stroom een veld of park verbruikt heeft op een bepaalde dag, week of maand. Dit helpt de club het gebruik bij te sturen waar nodig. Zo is het mogelijk om het gebruik van de hoogste verlichting-stand achter een code of een sleutel te plaatsen om zo stroomverbruik niet onnodig hoog te laten oplopen. Op de servicepagina is tevens zichtbaar wat de technische status van een armatuur is, op het gebied van bijvoorbeeld ingaande spanning, temperatuur en nog een aantal relevante punten. Dit stelt een club en een installateur in staat om snel te zien of systeem service nodig heeft. AAA-Lux kan het systeem op afstand uitlezen.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM