Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

T.C. Domstad gekozen tot Vereniging van het Jaar 2017

donderdag 4 januari 2018

Sanne van Bruijnsvoort, voorzitter T.C. Domstad
Tijdens het KNLTB Jaarcongres, vorige maand in Rotterdam, zijn de Zwarte Tulpen voor de Vereniging en de Vrijwilliger van het Jaar uitgereikt. De prijzen van de tennisbond gingen naar de Utrechtse club T.C. Domstad en Anton Dijkhuis, voorzitter van de Edese Tennis Club.

'T.C. Domstad uit Utrecht is een grote tennisclub binnen de gemeente Utrecht en vervult daarmee een belangrijke rol voor de tennissport in die omgeving. De club werkt vanuit een duidelijke visie en heeft een sterk profiel: open voor innovatie en samenwerking, maatschappelijk betrokken en aandacht voor duurzame maatregelen', luidde het duidelijke oordeel van de jury.

Veel competitiewedstrijden
De jury bestond uit Dorien Everaars (Bondsbestuurslid Verenigingstennis), Marcel Boots (Bondsbestuurslid Algemene Zaken) en Robert Jan Schumacher (Directeur Dienstverlening). De 1.600 leden tellende club werd ook geroemd om het feit dat ondanks een volledige bezetting van de 16 banen tijdens de competitie, Domstad er alles aan doet om zoveel mogelijk extra competitiemomenten te organiseren.

Anton Dijkhuis: Vrijwilliger van het Jaar
De titel Vrijwilliger van het Jaar was voor Anton Dijkhuis. Hij is de voorzitter van de Edese Tennis Club (ETC), maar in de praktijk is hij werkelijk van alle markten thuis, zo stelde ETC zelf al toen Dijkhuis werd voorgedragen. 'Hij heeft in een zware tijd van de club moeilijke, maar noodzakelijke beslissingen genomen. Daarnaast is hij een verbindende factor binnen de club, betrekt hij iedereen bij de huidige ontwikkelingen en zorgt hij dat de club steeds levendiger wordt.' De jury kan dat alleen maar beamen: 'De betrokkenheid van de leden is enorm toegenomen en de nieuwe visie, gedoopt 'de droom ETC 2020', wordt breed gedragen.'

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM